Sparen voor korting

Sutherland biedt de klant een makkelijk spaarsysteem, die biedt bij aankopen bij een van de vestigingen van Sutherland.

De aangeboden voordelen zijn voor de klant geheel vrijblijvend. De klant ontvangt namelijk automatisch bij werkplaatsbestedingen een waardebon retour.  Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen met de Sutherland klantenkaart is Sutherland gerechtigd een aan de kaart gekoppeld voordeel niet te verstrekken.

Op alle werkplaats bestedingen uitgevoerd door Sutherland spaart de klant Bonuspunten. Op autoschadereparaties worden geen bonuspunten gegeven. Er wordt 1 bonuspunt per 20 bestede Euro's gespaard. De bonuspunten worden alleen verstrekt als alle rekeningen van de Sutherland Klantenkaarthouder zijn betaald. Sutherland verstuurd bij elke 15 bonuspunten een tegoedbon die vrij te besteden is bij een van de vestigingen van Sutherland!

Van deze auto is de kilometertellerhistorie bekend bij de Nationale Auto Pas.

De vermelde kilometerstand in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand!

Van deze auto is bij dit autobedrijf een afschrift op te vragen van de autopas. Vraag er naar als u meer van de auto wilt weten!

De Stichting Nationale Auto Pas is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde of ingevoerde onjuiste gegevens.

© Stichting Nationale Auto Pas, 2005