Over ons

Introductie Ford Sutherland

Autobedrijf Sutherland is al 54 jaar actief in de autobranche. De volgende automerken zijn door de jaren heen vertegenwoordigd: Mazda  Peugeot, Honda, Nissan en tevens verschillende vestigingen in de regio Heerenveen. In 1981 is het autobedrijf Sutherland Ford Dealer geworden en zijn we gefocust op alle producten en diensten van het merk Ford . Ford is een van de grootste autofabrikanten welke van oorsprong uit Amerika komt. Op dit moment kent Autobedrijf Sutherland vier vestigingen in Friesland; in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Sneek.

Naast het leveren van nieuwe en gebruikte auto’s leveren we ook verschillende diensten, zo kun je bij ons terecht voor onder andere:

  • Aankoop en advies voor nieuwe en gebruikte auto’s;
  • Onderhoud en reparaties;
  • Fleet sales en wagenparkadvies;
  • Bedrijfswagens en bedrijfswageninrichting;
  • Shortlease;
  • Private en zakelijke lease onder Ford lease label;
  • Financiering en verzekering;

Wij willen zorgen dat je blijft rijden, dat is de uitdaging van onze mensen. Mobiliteit is maatwerk voor elke individuele klant, daarom werken we hard voor elke individuele klant en willen we zorgen dat jij blijft rijden.

Duurzame mobiliteit

Sutherland werkt hard door bewuste keuzes en maatregelen op het gebied van duurzaamheid. Zo beschikken we al 4 jaar op rij over het certificaat “erkend duurzaam” van het instituut Duurzame Mobiliteit. Bij blijven en investeren en realistische mogelijkheden om zo duurzaam mogelijk te werken daar gaan we bij Sutherland voor. Autobedrijf Sutherland heeft als doelstelling een betrouwbare en toonaangevende speler te zijn in de markt van particuliere auto’s en bedrijfswagens in de regio Noord-Nederland. Het onderhouden van duurzame relaties met de klanten is hierbij essentieel.

Bij Autobedrijf Sutherland is er nog sprake van een familiebedrijf met een bijbehorende cultuur, wat zich vertaalt in vlotte communicatie en klantgerichte oplossingen.

Ford Sutherland heeft vestigingen in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Sneek en is de officiële Ford Agent voor de gehele provincie Friesland.

Op zoek naar een andere auto? Wij vernieuwen dagelijks ons aanbod.

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw