Wij vernieuwen dagelijks ons aanbod.

Zakelijk

Operational lease

Slimme en financieel efficiënte wagenparkleasing

Operational lease is de meest populaire vorm van financiering voor bedrijfsvoertuigen. Voor een vast maandbedrag beschikt jouw bedrijf zorgeloos over een wagenpark van elke gewenste grootte, vanaf het moment van aankoop tot het moment van vervanging na afloop van het contract.

Zakelijke voordelen

Leasen biedt een breed scala aan operationele en financiële voordelen voor wagenparken van alle soorten en maten:

 • Kapitaal vrijmaken voor de onderneming.
 • Betere cashflow.
 • Vaste maandelijkse betalingen.
 • Geen risico wat betreft restwaarde en service-, reparatie- of onderhoudskosten.
 • WA/Casco en aanvullende verzekeringen.
 • Minder tijd en kosten kwijt aan administratie.
 • Profiteer van grotere efficiency dankzij de schaalvoordelen van Ford Fleet Management.

Wat je moet weten over operational lease

Operational lease is een vorm van leasen waarbij je voertuigen huurt voor een contractueel vastgelegde tijdsduur en kilometrage. De meeste contracten hebben een looptijd van 24 tot 60 maanden en zijn gebaseerd op een overeengekomen maandbedrag. De leaseperiode omvat de gehele levenscyclus vanaf aanschaf en levering tot en met het afvoeren van het voertuig. Je kunt ook service en onderhoud toevoegen tegen een aanvullende vergoeding.

Operational lease biedt jouw bedrijf werkelijk voordeel. Je kunt kiezen uit de nieuwste modellen van jouw favoriete merk en het model kiezen dat perfect is afgestemd op jouw specifieke eisen. Het maandbedrag dekt de leasekosten en de kosten voor service en onderhoud, zodat jij je kan concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Aan het einde van de looptijd halen we de voertuigen op, en, als jij dat wenst, ga je vervolgens een nieuwe leaseovereenkomst aan. Dat betekent dat je om de twee tot vijf jaar de nieuwste voertuigen krijgt geleverd met technologieën en diensten die zijn ontwikkeld om jouw bedrijf in beweging te houden. Daarmee beschik je over een belangrijk visitekaartje dat het positieve imago van jouw bedrijf onderstreept.

Flexibele leasing

Wij stemmen onze wagenparkoplossingen op jouw bedrijfsbehoeften af.

Krijg je te maken met nieuwe uitdagingen of kansen of heb je gewoon meer flexibiliteit nodig om met jouw bedrijf vooruit te komen? Ons flexibele aanbod werd ontwikkeld om te kunnen inspelen op veranderende behoeften wat betreft jouw wagenpark, zodat je je kan concentreren op waar je goed in bent.

De meest voorkomende behoeften aan flexibele mobiliteit zijn:

 • Seizoenspieken in bedrijfsactiviteit.
 • Tijdelijke projecten of opdrachten.
 • Vaste en tijdelijke arbeidscontractanten.
 • Productintroducties.
 • Proefperiodes voor nieuwe medewerkers.
 • Proefprogramma’s, bijvoorbeeld voor elektrische voertuigen.

 

Zakelijke voordelen

Het is ons doel om jou het leven gemakkelijker te maken. Kies een voertuigcategorie met een full-service pakket en profiteer van:

 • Contract van 1 tot 24 maanden.
 • Inclusief wegenbelasting, onderhoud en pechhulp.
 • Keuze uit meer dan 1500 ‘als nieuw’ voertuigen.
 • Toegang tot onze populairste voertuigen tegen scherpe tarieven.
 • Contractbeëindiging met een korte opzegtermijn.

Wat je moet weten over flexibele leasing

Flexibele leasing is een eenvoudig te gebruiken, kosteneffectieve en volledig aanpasbare huuroplossing. Deze optie biedt toegang tot een breed scala hoogwaardige voertuigen – de meeste beschikbaar binnen 72 uur – met de mogelijkheid om ze terug te brengen wanneer jij maar wil, zonder kosten voor voortijdige beëindiging.

Daarmee vult deze mogelijkheid precies het gat tussen daghuur en contracthuur. Jij hebt de flexibiliteit om het contract met een korte opzegtermijn te beëindigen zonder opzegkosten. Deze flexibele leaseoplossing is kosteneffectiever dan daghuur en je hebt geen langetermijnverplichtingen.

Dit is een geweldig alternatief voor het ‘wagenparkvoertuig’ dat op de parkeerplaats staat te verkommeren. In plaats daarvan heb je keuze uit de vele voertuigen in onze vloot. Ze zijn allemaal jonger dan 24 maanden. Ze worden geleverd in ‘als nieuw’ showroomconditie en zijn volledig nagekeken.

Het all-in tarief betekent dat je alleen hoeft te betalen voor brandstof en eventueel aanvullende diensten. En als het voertuig je bevalt, kun je het overzetten naar operational lease.

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw