Zakelijk team

Bij Ford Sutherland begrijpen we dat zakelijke mobiliteit erg belangrijk is voor het succes van jouw onderneming. Daarom richt ons toegewijde team van adviseurs zich volledig op de behoeften van zakelijke rijders zoals jij. Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen, overweeg je een lease-optie of wil je het huidige wagenpark optimaliseren? Wij voorzien je graag van een passend advies.

Wij staan voor je klaar om al jouw vragen rondom zakelijk rijden te beantwoorden. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een afspraak te maken. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!

Arnold Steketee

Arnold Steketee

Account Manager Bedrijfswagens

Altijd een passende optie

Onze selectie van zakelijke modellen biedt niet alleen keuzemogelijkheden voor jouw specifieke bedrijfsbehoeften, maar ook geavanceerde technologieën en brandstofefficiëntie om jouw operationele kosten te optimaliseren. Ben je op zoek naar wendbare stadsauto’s voor je vertegenwoordigers of juist naar robuuste bedrijfswagens voor je logistieke team? Ons assortiment is ontworpen om aan al jouw zakelijke eisen te voldoen.

Waarom zou je jouw zakelijk wagenparkbeheer aan ons toevertrouwen? Wij begrijpen de complexiteit van zakelijke mobiliteit en hebben de kennis om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Van de meest kostenefficiënte voertuigen tot het plannen van onderhoudsschema’s en het optimaliseren van jouw wagenpark voor maximale prestaties. Voor alle vragen kun je bij ons terecht. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Ford Sutherland jouw zakelijke mobiliteit naar nieuwe hoogten kan tillen.

Ford Sutherland is dé Ford-dealer voor Friesland. Wil je meer weten?

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08