Maak nu online een werkplaats afspraak

Ontdek het gemak van het Sutherland Onderhoudsplan

Het Sutherland Onderhoudsplan is jouw sleutel tot zorgeloos autorijden. Voor slechts €24 per maand geniet je van een uitgebreid onderhoudsabonnement waarmee je niet alleen de auto in topconditie houdt, maar ook geniet van een reeks exclusieve voordelen die het autorijden in jouw Ford nog plezieriger maken.

Ben jij de trotse eigenaar van een gloednieuwe Ford of heb je een mooie occasion uitgezocht bij ons in de showroom? Het Sutherland Onderhoudsplan is ontworpen voor iedereen die waarde hecht aan de prestaties, veiligheid en levensduur van hun auto. Het is een uitstekende keuze voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, waarbij je profiteert van voordelige tarieven en een zorgeloos onderhoudsregime.

Wat is het Ford Onderhoudsplan?

Het Ford Onderhoudsplan is een uitgebreid pakket dat de mogelijkheid biedt om een vast maandbedrag te betalen voor het onderhoud van je auto. Met het plan wordt het reguliere onderhoud uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, waardoor de levensduur van de auto wordt geoptimaliseerd en jij onverwachte kosten vermijdt.

Het grootste voordeel van ons onderhoudsplan? Het vaste maandbedrag, ongeacht de grootte van het onderhoud. Geen onaangename verrassingen meer bij de garage. Daarnaast geniet je van Ford Assistance pechhulp, een restwaardegarantie van 50% na 3 jaar en vervangend vervoer tijdens onderhoud.

Goed onderhoud is belangrijk

Een goed onderhouden auto betekent niet alleen soepel rijden, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid op de weg. Regelmatig onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften minimaliseert de kans op pech en verlengt de levensduur van het voertuig. Het is de investering waard voor de lange termijn en je gemoedsrust.

Voordelen Sutherland Onderhoudsplan op een rij:

 • Vast maandbedrag voor onderhoud
 • Onderhoud volgens Fabrieksvoorschrift
 • Pechhulp Ford Assistance
 • Gegarandeerde restwaarde van 50% na 3 jaar
 • Vervangend vervoer tijdens onderhoud
 • Gratis vakantiecheck
 • Gratis controle motoroliepeil en ruitensproeier vloeistof
 • Gratis vervangen defecte buitenverlichting (exclusief lampjes)
 • 5% korting op alle reparaties en vervangen slijtagedelen

 

In combinatie met een Actua Verzekering

 • 24 maanden garantie in combinatie met een Actua Verzekering all-risk
 • Extra verzekeringskorting tot wel €100 per jaar

Op het Ford Sutherland Abonnement zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Maak het autorijden zorgeloos en voordelig met het Sutherland Onderhoudsplan. Sluit vandaag nog aan en geniet van de voordelen die alleen wij kunnen bieden. Jouw auto verdient de beste zorg en wij maken het eenvoudig en betaalbaar.

Vraag nu het onderhoudsabonnement aan

Of je nu een nieuwe auto aanschaft of een occasion: nu is het perfecte moment om het Sutherland Onderhoudsplan af te sluiten. Voorkom onverwachte kosten en geniet van de voordelen die ons uitgebreide pakket te bieden heeft.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Onze verkoopspecialisten staan je graag te woord.

Maak nu online een werkplaats afspraak

Ontdek onze diensten

Verken alle diensten die wij aanbieden om aan al je behoeften te voldoen. Blader door de carrousel hieronder en ontdek hoe wij je nog meer kunnen ondersteunen.

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw