Maak bij ons eenvoudig een online werkplaatsafspraak.

Ruitreparatie

Heeft jouw auto een sterretje of pitje in de voorruit? Laat het vakkundig herstellen bij Sutherland! We repareren het sterretje met onze professionele reparatiemethode. Door het sterretje te laten repareren, voorkom je dat het uitgroeit tot een barst.

Blijf niet te lang doorrijden met een beschadigde voorruit. In veel gevallen wordt de reparatie door de verzekering gedekt. Meer informatie hierover of direct een afspraak maken? Bij het repareren van een sterretje of het vervangen van de autoruit betaal je bij Autobedrijf Sutherland geen eigen risico.

Maak nu direct online werkplaatsafspraak of bel naar een van onze vestigingen.

Twijfel over je verzekeringsdekking?

Met een uitgebreide WA-verzekering (WA-plus, WA-mini casco of All-risk) ben je verzekerd voor ruitschade. Ook ben je verzekerd tegen ruitschade als je All-Risk bent verzekerd met een standaard Eigen Risico. In beide gevallen neemt AutoruitDirect bij vervanging of reparatie van je voorruit het standaard Eigen Risico voor haar rekening (max. €150).

Je hoeft de kleine lettertjes niet door te spitten. Wij raadplegen jouw verzekeringsmaatschappij en vertellen je precies of je ruitdekking hebt en dat het echt gratis is.

Tijd voor reparatie of onderhoud? Maak bij ons eenvoudig een online werkplaatsafspraak.

Ontdek onze diensten

Verken alle diensten die wij aanbieden om aan al je behoeften te voldoen. Blader door de carrousel hieronder en ontdek hoe wij je nog meer kunnen ondersteunen.

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw