Economy Editions Bedrijfswagens

Ford Transit Custom

Economy editions

Ford Sutherland introduceert aantrekkelijke

Transit Economy Editions

Transit Economy Editions modellen

  • Tranisit Courier Econmy Edition 1.5 TDCi  vanaf 9.995 euro.
  • Transit Connect Economy Edition 1.6 TDCi vanaf 11.495 euro.
  • Transit Custom Economy Edition 2.0 TDCi vanaf 16.000 euro.

Transit Courier Economy Editions kenmerken:

De Transit Courier is de meest compacte in de Transit range, maar zeker niet de minste. Met rijeigenschappen van een personenauto, een laadruimte van 2,3m3, het laagste brandstofverbruik in zijn klasse, lage explotatiekosten en handige technische innovaties zorgen ervoor dat u zo efficient mogelijk uw werk kunt doen.

Transit Connect Economy Editions kenmerken:

De innovatieve Ford Transit Connect is niet alleen een robusste, veilige en efficiente bedrijfswagen, maar met zijn vele technologieën ook een confortabele en hightech kantoor op wielen. Ook leverbaar met automaat en als extra ruime L2 met een laadvloer van 3,6 m3

Transit Custom Economy Editions kenmerken:

Hij wint vele internationale en nationale prijzen, die u verzekeren dat hij de beste in z'n klasse is. Deze zakelijke krachtpatser onderscheidt met zijn fraaie looks, sterke en efficiente motoren, geavanceerde technologieën en grote laadcapaciteit. Ook is hij de veiligste in zijn klasse met maar liefs 5 Euro NCAP sterren.

Van deze auto is de kilometertellerhistorie bekend bij de Nationale Auto Pas.

De vermelde kilometerstand in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand!

Van deze auto is bij dit autobedrijf een afschrift op te vragen van de autopas. Vraag er naar als u meer van de auto wilt weten!

De Stichting Nationale Auto Pas is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde of ingevoerde onjuiste gegevens.

© Stichting Nationale Auto Pas, 2005