Ford Protect

We willen het bezit van een Ford zo plezierig en zorgeloos mogelijk maken. Ons uitgebreide garantie biedt u services en support om aan uw persoonlijke behoeften tegemoet te komen. U kunt dus van de weg voor u genieten en ons voor de rest laten zorgen.

Verlengde Garantie 

We hebben allemaal onze typische gewoonten en dat geldt ook voor de tijd die iemand in zijn auto doorbrengt. Daardoor heeft ook iedereen een andere behoefte aan garantie op zijn auto. Bij Ford kunt u zelf bepalen hoe uw garantie wordt vormgegeven. Niet te uitgebreid en niet te beperkt.

Een individueel garantiecontract dat u precies de juiste hoeveelheid dekking biedt. Makkelijk, plezierig én voordelig! Met verlengde garantie heeft u de mogelijkheid om de fabrieksgarantie uit te breiden tot maar liefst 60 maanden (maximaal 100.000 km). De extra garantie is aan te vragen tot 12 maanden na aanschaf van uw nieuwe auto.

Contracttypen

We bieden u 24 maanden standaard fabrieksgarantie op uw auto. Met verlengde garantie heeft u de mogelijkheid om de fabrieksgarantie uit te breiden tot maar liefst 60 maanden (maximaal 100.000 km). U kunt kiezen uit verschillende contracttypen. Uiteraard geschikt voor het model dat u rijdt. Uw Ford dealer zal u graag informeren over het verlengde garantiecontract.

De extra garantie is aan te vragen tot 12 maanden na aanschaf van uw nieuwe auto!

Onderdelen van Ford

 

Kosten

Wij informeren u graag over het juiste verlengde garantie contract en de kosten die daarbij horen.

Dekking

De dekking van verlengde garantie is zeer uitgebreid. Alle reparaties, bijvoorbeeld die aan motor of elektrische systeem, vallen onder deze garantie. Dit houdt in dat Ford bij elke reparatie alle kosten, voor zowel de onderdelen als het arbeidsloon, voor haar rekening neemt.

Kosten van het normale onderhoud of kosten veroorzaakt door slijtage (denk bijvoorbeeld aan ruitenwisserbladen of remblokken) vallen niet onder de garantie.

Voordelen

De voordelen van verlengde garantie op een rij:
Zorgeloos rijden voor een vast bedrag
Naar keuze tot 5 jaar garantie inclusief arbeidsloon
Geen onverwachte reparatiekosten
De resterende looptijd van uw verlengde garantie wordt bij verkoop aan de nieuwe eigenaar overgedragen.

Voorwaarden

Ford stelt een paar logische voorwaarden. Uiteraard moet uw Ford onderhouden worden volgens de officiële Ford-voorschriften en -standaarden, zoals omschreven in het Garantie- en Onderhoudsboekje. Tevens dient de volledige onderhoudshistorie te zijn vastgelegd in het (digitale) serviceboekje en moet dit worden overlegd in het geval van een reparatie onder de dekking van verlengde garantie. Om van verlengde garantie gebruik te kunnen maken, dient u bij uw Ford dealer binnen 12 maanden na eerste registratie van uw nieuwe auto een verlengde garantie contract af te sluiten.

Raadpleeg uw serviceboekje voor meer informatie of download hier de voorwaarden van verlengde garantie.

Uitsluitingen

Niet onder het Ford Protect contract vallen:
Alle aan slijtage onderhevige onderdelen en het arbeidsloon om ze te vervangen
Niet originele Ford-onderdelen en accessoires
Schade aan voertuigen die niet goed zijn onderhouden, zijn aangepast of zijn gebruikt voor races of rally’s
Reparaties aan carrosserie en lak, ruiten, bekledingen interieurelementen, evenals diagnose- en onderhoudswerk

Van deze auto is de kilometertellerhistorie bekend bij de Nationale Auto Pas.

De vermelde kilometerstand in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand!

Van deze auto is bij dit autobedrijf een afschrift op te vragen van de autopas. Vraag er naar als u meer van de auto wilt weten!

De Stichting Nationale Auto Pas is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde of ingevoerde onjuiste gegevens.

© Stichting Nationale Auto Pas, 2005