Ruitreparatie

Wanneer uw auto een sterretje of pitje in de voorruit heeft zijn wij in staat dit vakkundig te herstellen. Wij repareren het sterretje met onze professionele reparatie methode en doordat u het sterretje laat repareren voorkomt u dat het sterretje uitgroeit tot een barst.

Blijf daarom niet te lang doorrijden met uw beschadigde voorruit. In veel gevallen wordt de reparatie door uw verzekering gedekt. Meer informatie hierover of direct een afspraak maken? Bij het repareren van een sterretje of het vervangen van de autoruit betaalt u bij Autobedrijf Sutherland geen eigen risico

Maak nu direct een afspraak of bel naar een van onze vestigingen.

Twijfel over uw verzekeringsdekking?

Met een uitgebreide WA-verzekering (WA-plus, WA-mini casco of All-risk) bent u verzekerd voor ruitschade. Ook bent u verzekerd tegen ruitschade als u All-Risk bent verzekerd met een standaard Eigen Risico. In beide gevallen neemt AutoruitDirect bij vervanging of reparatie van uw voorruit het standaard Eigen Risico voor haar rekening (max. €150).

U hoeft de kleine lettertjes niet door te spitten. Wij raadplegen uw verzekeringsmaatschappij en vertellen u precies of u ruitdekking heeft en dat het echt gratis is.

Van deze auto is de kilometertellerhistorie bekend bij de Nationale Auto Pas.

De vermelde kilometerstand in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand!

Van deze auto is bij dit autobedrijf een afschrift op te vragen van de autopas. Vraag er naar als u meer van de auto wilt weten!

De Stichting Nationale Auto Pas is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde of ingevoerde onjuiste gegevens.

© Stichting Nationale Auto Pas, 2005