APK keuring voor alle merken

Wat wilt u van uw garagebedrijf? Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe tarieven. Dit is precies wat Sutherland biedt.  Uw APK wordt bij Sutherland in Heerenveen, Joure, Drachten, Wolvega en Gorredijk snel en voordelig geregeld. 

Wij zijn RDW-erkend en BOVAG-lid en werken met uitstekend opgeleide en ervaren monteurs en beschikken over de modernste apparatuur. Bovendien geloven we bij Sutherland in 'ouderwetse' service. En mocht blijken dat een eventuele reparatie noodzakelijk is dan ontvangt u van ons altijd een prijsopgave vooraf! Ook doen wij de APK keuring voor alle merken en voor slechts €29,-- all-in.

Maak nu een afspraak voor uw APK

Extra Service

Lastig, als uw Ford voor onderhoud of reparatie naar de garage moet. Want hoe komt u op uw werk? En wie brengt de kinderen naar school? Gelukkig staat er bij Sutherland indien u deze heeft gereserveerd altijd een vervangende Ford voor u klaar.

Veelgestelde vragen over APK 

  1. Wat is de APK en wat houdt dat in?
    De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht en moet 1 keer per jaar op uw auto uitgevoerd worden. Voor nieuwe auto’s geldt een uitzondering. Afhankelijk van het bouwjaar en type brandstof hoeven deze pas vanaf 4 respectievelijk 3 jaar gekeurd te worden. Tijdens de APK controleert onze keurmeester uw auto op die punten die zorgen dat u zo veilig mogelijk en milieuvriendelijk kunt rijden. Zoals de wielen (bandenprofiel), de remmen, stuurinrichting, carrosserie, wielophanging, verlichting, uitlaatgassen, voorruit, spiegels, autogordels en claxon.

  2. Wanneer is mijn auto goedgekeurd?
    Deze onderdelen worden gecontroleerd op de goede functionaliteit. Bij gebreken wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Wij laten u weten of het een gebrek is dat verplicht hersteld moet worden voor de goedkeuring van de APK of het een adviespunt betreft. Een adviespunt wordt gegeven wanneer het controlepunt aan de APK-eis voldoet, maar de afwijking van de eis gering is en vervanging op (korte) termijn te verwachten is.

    Uw auto wordt gekeurd aan de hand van het kentekenbewijs. Let er daarom altijd op dat u deze meeneemt bij een bezoek aan één van onze werkplaatsen.

Meer weten over APK voor alle merken? Neem contact op met één van onze vestigingen

 

Van deze auto is de kilometertellerhistorie bekend bij de Nationale Auto Pas.

De vermelde kilometerstand in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand!

Van deze auto is bij dit autobedrijf een afschrift op te vragen van de autopas. Vraag er naar als u meer van de auto wilt weten!

De Stichting Nationale Auto Pas is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde of ingevoerde onjuiste gegevens.

© Stichting Nationale Auto Pas, 2005