Ford Transit Courier

De flexibele Ford Transit Courier ervaren?

Ford Transit Courier

De Ford Transit Courier is de meest compacte bestelauto uit onze Ford Transit-reeks, maar kent daardoor juist grootse mogelijkheden. Het is niet voor niets dat vele ondernemers de vergelijking maken tussen de Ford Transit Courier en een personenauto. Voor dit model is geen straat te smal en geen plek onbereikbaar. Zo arriveer je als ondernemer altijd behendig en snel op de plaats van bestemming.

Onze innovatieve Ford Courier

Bij Sutherland gaan wij voortdurend mee met de laatste ontwikkelingen. Zo vervoer je goederen vandaag de dag nóg efficiënter in onze allernieuwste Courier. Je klapt hiervoor eenvoudig de bijrijdersstoel naar voren, je opent het scheidingshek tussen cabine en laadruimte en je opslagruimte is direct vergroot. Lange houten planken of stalen buizen inladen is geen kwestie van passen en meten. De nieuwste Courier is flexibeler dan ooit tevoren en benut alle potentiële laadruimte.

De duurzame Ford Transit Courier op benzine

Je kunt bij Ford Sutherland ook kiezen uit een breed assortiment elektrisch aangedreven bedrijfswagens. Tóch is ook onze Ford Courier met benzinemotor een duurzame keuze. De EcoBoost-motor is een duurzame aandrijving en bevat turbochargers waarmee uitlaatgassen worden omgezet in meer vermogen. Hierdoor rijd je meer kilometers op één volle tank.

Ford Transit Courier FWD 95 pk met dieselmotor

Rijd je jaarlijks veel kilometers? Dan is de Ford Transit Courier FWD 95 PK met dieselmotor wellicht een aantrekkelijke optie. Hoewel een dieselmotor normaal gesproken vervuilender is, bevat dit modeltype de zuinige Duratorq-motor. Deze is duurzamer, stoot minder vervuilende lucht de atmosfeer in en bespaart ook op brandstofkosten.

Wens je meer informatie over één of meerdere Ford Courier-types? Neem dan contact op met jouw Ford Sutherland. Onze bedrijfswagenspecialisten zijn bekend met alle ins en outs van de Courier.

Belangrijkste kenmerken

1,0 L EcoBoost motor

De revolutionaire 1.0 liter 3-cilinder Ford EcoBoost-benzinemotor geeft je alle kracht die je verwacht van een conventionele 1,6-liter motor, maar levert meer brandstofbesparing en een lage CO2 uitstoot.

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera laat je op een scherm in de middenconsole zien wat zicht achter de auto bevindt. Het systeem brengt niet alleen moeilijk zichtbare voorwerpen in beeld, het tekent ook virtuele lijken waarmee je gemakkelijker parkeert, zelfs in de kleinste plaatsen. De camera wordt automatisch geactiveerd wanneer je de achteruitrijversnelling selecteert.

Sync 3

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft. Je bedient moeiteloos je telefoon, muziek en navigatiesysteem. Kies voor spraakopdrachten of bedien gemakkelijk het 6 inch touchscreen. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door het geven  van eenvoudige spraakcommando’s.

Opbergvak boven je hoofd

Dankzij het intelligente interieurontwerp heeft de cabine van de Transit Courier verbazend veel opbergruimte. Het opbergvak boven het hoofd is groot genoeg voor een A4-klembord en zorgt ervoor dat je alles binnen handbereik hebt.

Bekijk hier alle Ford Transit Courier occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw