FORD TRANSIT

Een nieuwe Ford Transit kopen?

De Ford Transit maakt al meer dan een halve eeuw indruk op de weg. En dat is niet voor niets. Dit model van Ford staat bekend als dé ideale, grote transporter voor ondernemend Nederland en is dan ook erg gewild. Met de ruim 15 kubieke meter laadruimte kun je veel meenemen. En met de nieuwe 5-tons uitvoering met een laadvermogen tot 2,4 ton kom je al helemaal nooit ruimte te kort.

Modernisering en Ford Transit

Ford bedrijfswagens hebben door de jaren heen tal van upgrades en vernieuwingen gekregen. Het is daarom dat je de Transit vandaag de dag nog steeds overal tegenkomt. Wij kijken continu naar mogelijkheden om onze bedrijfswagens te verbeteren ten opzichte van eerdere modellen. De nieuwste slimme technologieën kunnen daarbij natuurlijk ook niet ontbreken. Deze upgrades zorgen voor nog meer ontspannen rijcomfort en een soepelere besturing van de Ford Transit-bus.

Een nieuwe Ford Transit: altijd afgestemd op jouw bedrijf

Naast zijn brede laadruimte aan de achterzijde biedt een Ford Transit ook een ruim interieur voor zowel bestuurder als passagiers. Afhankelijk van waar jouw bedrijf om vraagt, is er altijd een geschikt modeltype Transit van Ford verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Ford Transit met dubbele cabine. Deze Transit biedt comfortabele ruimte voor maar liefst zeven passagiers.

Ford Transit in alle soorten en maten

Jouw Ford Transit kan evengoed een occasion zijn. Bij Sutherland hebben we een ruim aanbod aan goede, tweedehands Transit-bussen. Neem bijvoorbeeld de Ford Transit L4H3, die met zijn grote hoogte en lengte onder andere koeriersbedrijven bedient. Dit model heeft een schuifdeur aan de zijkant en een langere en tevens hogere laadruimte. De L4H3 ligt stabiel op de weg en levert veel comfort en oneindig rijplezier.

De Ford Transit L2H2 is daarentegen een stuk compacter met zijn kortere lengte en lagere hoogte. Mocht na een goede inschatting blijken dat je in deze bus niet alle gereedschappen of goederen kwijt kunt, dan is de iets langere Ford Transit L3H2 eerder geschikt voor jouw bedrijf.

Advies nodig voor het bepalen van het juiste formaat Transit-bus? Onze verkoopspecialisten kijken graag vrijblijvend mee en komen met een goede suggestie.

Duurzame vooruitgang

Bij Sutherland zetten we klimaatbewuste stappen. Wij vinden het belangrijk om jou op weg te helpen en tegelijkertijd het milieu verder te ontlasten. Onze nieuwste elektrisch aangedreven E-Transit is klaar voor de toekomst waarin duurzaamheid een steeds grotere rol gaat spelen.

Wil je weten welke Ford transporter het beste bij jouw bedrijf past? Het team van Sutherland kijkt graag naar jouw wensen en geeft je aansluitend advies. Neem hiervoor contact met ons op.

Belangrijkste kenmerken

2,0 L EcoBoost motor

De nieuwe Transit is krachtiger en efficiënter dan ooit dankzij de 2,0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren. Met vier aandrijflijnen tot een vermogen van 185 pk ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan je specifieke behoeften voldoet. De nieuwe Transit is ook verkrijgbaar met een HDT (Heavy Duty Truck)-motor, ideaal voor zwaardere conversies.

5-Tons GWV laadvermogen

Met de huidige technologie is het zelfs mogelijk om een Ford Transit-bus in draagkracht te maximaliseren. Vervoert jouw onderneming bijvoorbeeld stalen heipalen, hardhouten planken, zinken buizen of zware werktuigonderdelen? Momenteel kunnen wij Transit-bussen leveren met een draagkracht tot wel 2400 kilo. Dit is onze gloednieuwe Ford Transit L4H3.

15,1 kubieke meter laadruimte

De Transit heeft een indrukwekkende laadruimte. Met 15,1 kubieke meter is er ook plaats voor items met een lengte tot wel 3 meter lang. En met een laadvermogen tot 2,1 ton is er nooit te weinig ruimte of vermogen om bijna alles te vervoeren. Brede zijschuifdeuren en een achteropstapje zorgen voor een eenvoudige toegang tot de laadruimte.

Radar en camera

De veiligheid van Transit-rijders en andere weggebruikers staat bij Ford voorop. De Transit is daarom voorzien van een geavanceerde radar en camera die voertuigen en mensen kan detecteren. Het systeem waarschuwt je als er gevaar dreigt voor een botsing met een voertuig, voetganger of fietser. Als je niet op tijd reageert, laat het systeem je voertuig op volle kracht remmen.

Eerst uitproberen? Plan een gratis proefrit in!

Ford Transit onderhoud

Voor het onderhoud van je Ford kun je bij Sutherland rekenen op hoogwaardige service en deskundigheid. Regelmatig onderhoud bij Sutherland voorkomt dat kleine storingen uitgroeien tot grote problemen, en behoudt de waarde van je auto. Bij Ford Sutherland kun je terecht voor onderhoud en reparaties, maar ook APK. Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak en profiteer van een prijsopgave vooraf, concurrerende aanbiedingen, en een duidelijke uitleg van het verrichte werk. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je Ford Transit in topconditie blijft, zodat je zorgeloos kunt blijven rijden. Meer informatie vind je op de Sutherland servicepagina. 

Bekijk hier alle Ford Transit occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw