Ford Tourneo Courier

De voordelen van de Ford Tourneo Courier ervaren?

Ford Tourneo Courier

De Ford Tourneo Courier is het meest compacte en behendige voertuig uit de serie combiwagens. Voor ondernemers betekent dit meteen een bijzondere rijbeleving. De Tourneo Courier is een bedrijfs- én gezinswagen met het besturingsgemak van een personenauto. Dit modeltype ligt al even stabiel op de weg, heeft een vliegensvlug reactievermogen en komt op plaatsen die voor andere bedrijfsbussen onbereikbaar blijven. Met een Ford Tourneo Courier weten ondernemers het zeker: geen straat of steeg is te smal.

Ford Tourneo Courier: compacte afmetingen, veel ruimte

De Ford Tourneo Courier weet alles uit zijn compacte afmetingen (4,16 x 1,97 x 1,72 meter) te halen en geeft ondernemers serieuze ruimte voor zakelijk- en privégebruik. Zo is de achterbak erop ingericht om zo veel mogelijk laadruimte te creëren. Voor Ford is iedere centimeter er één om te benutten. Daarom heeft de Ford Tourneo Courier handige ophanghaken en vele opbergvakken.

Naast laadcomfort achterin profiteren ondernemers ook voorin van verrassend veel ruimte. De Ford Tourneo Courier heeft een wielbasis van 2,5 meter en ligt daardoor hoger op de weg. Dat maakt het voor zowel bestuurder als passagiers soepel in- en uitstappen. Een hogere zitpositie betekent bovendien meer overzicht op de weg.

De 1.0 EcoBoost-motor van Ford Courier Tourneo

Een 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor is niet meer weg te denken uit onze Ford Courier Tourneo. Deze kleine driecilinder levert groots vermogen en bewijst zich met z’n trekkracht (910 kg). Een helling of heuvel beklimmen? Met de EcoBoost-aandrijving slaagt dit altijd en eenvoudig. Inclusief verbrandingsmotor is de Ford Tourneo Courier bovendien een lichtgewicht onder de bedrijfswagens: maximaal 1200 kg. Dat maakt van deze combiwagen een uiterst economische optie.

Eigenschappen van Ford Tourneo Courier

De Ford Tourneo Courier wordt (nog) niet met automaat geleverd. De nieuwste modellen hebben een handgeschakelde pook met zes versnellingen. Daarnaast is de meest recente Tourneo Courier voorzien van het Ford SYNC-spraakbedieningssysteem en een adaptieve regensensor.

Eerdere types weten eveneens wat modern en luxe betekent. De Ford Tourneo Courier wordt al vele jaren standaard uitgerust met airco, cruise control, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, centrale portiervergrendeling en tractiecontrole.

Bij het ontwikkelen van de Ford Tourneo Courier is ook speciaal gedacht aan gezinnen met kinderen. Zo zitten er op de achterkant van de voorstoelen opklapbare tafeltjes en zijn de achterste zijdeuren grote schuifdeuren. Dat zorgt voor meer ruimte bij het in- en uitstappen en voorkomt schade aan andere voertuigen. Om de kans op slijtage te verminderen – door toedoen van kinderen bijvoorbeeld – heeft Ford voor deze combi-auto extra sterke onderdelen gebruikt.

Ben je benieuwd wat de Ford Tourneo Courier gezinnen nog meer te bieden heeft? Of wil je weten wat onze extra opties zijn voor ondernemers? Bekijk de brochure of vraag het aan jouw Sutherland-specialist.

Ford Tourneo Courier vs Connect

De Ford Tourneo Courier en Connect staan beide bekend om hun compactheid. Ze doen hierin niet enorm veel voor elkaar onder, toch geldt de Courier als de meest compacte van het stel. Deze vlugge bedrijfs- en gezinsauto benut vooral de mogelijkheden in de hoogte. Dat maakt het nóg comfortabeler voor bestuurder en passagiers om plaats te nemen. De Ford Tourneo Courier biedt daardoor extra veel hoofdruimte. Achterin zorgt de hoogte tevens voor meer laadcapaciteit.

Ford Tourneo Courier: lease met één van onze scherpe deals

Sutherland geeft ondernemers de keuze uit een royaal aanbod aan bedrijfswagens. Dat geldt ook zeker voor als je op zoek bent naar een geschikt combinatiemodel. De Ford Tourneo Courier is als occasion volop verkrijgbaar. Ook voor het allernieuwste model (2022) ben je bij ons aan het juiste adres. Lease de Ford Courier Tourneo en kies uit één van onze vele aantrekkelijke deals.

Belangrijkste kenmerken

Sync 3

Met het spraakbedieningssysteem van Ford SYNC 3 houd je altijd twee handen aan het stuur. Schakelen tussen muziek via Bluetooth naar het afspelen vanaf een USB-stick is makkelijk. Spreek je opdracht in en Ford SYNC regelt het voor je. Komt er net een e-mail of WhatsApp-bericht binnen? Met de voorleesoptie van Ford SYNC laat je je volledig bedienen. Er komt geen telefoon meer aan te pas.

Ford 1.0L EcoBoost motor

De 1.0 liter driecilinder van Ford EcoBoost is een benzinemotor met het vermogen van een 1.6 liter motor, maar valt meer op door zijn verbazingwekkende brandstofbesparing en lagere co2-uitstoot. De Ford EcoBoost is duurzamer dan zijn voorgangers en scheelt jou in de kosten.

Opbergvak boven je hoofd

De Tourneo Courier mag dan een zeer compacte uitstraling hebben, van binnen merk je daar niets van. Zijn slimme interieur geeft vooral in de hoogte veel mogelijkheden. Voorin het voertuig vind je boven je hoofd een ruim opbergvak. Je hebt voortaan alles binnen handbereik zonder in te leveren aan instapruimte voor je hoofd.

Bevestigingspunten aan de zijwand

De laadruimte van de Tourneo Courier heeft aan beide zijwanden handige sjorogen om lading vast te zetten. Ford heeft bewust gekozen om deze niet aan de vloer te monteren, omdat de ogen daardoor minder bereikbaar worden. Sjorogen aan de wand zorgen tevens voor betere toegang tot de laadruimte in het algemeen. Ook het schoonmaken van de achterbak gaat je hierdoor een stuk gemakkelijker af.

Eerst uitproberen?

Bekijk hier alle Ford Tourneo Courier occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw