Ford Tourneo Connect

De voordelen van de Ford Tourneo Connect ervaren?

Ford Tourneo Connect

De Tourneo Connect is het comfortabele combimodel van Ford, geschikt voor ondernemers die hun bedrijfswagen zowel zakelijk als privé willen rijden. Bij de ontwikkeling van dit type – de gezinsvariant van de Ford Transit Connect-bus – heeft Ford het beste uit twee werelden gecombineerd. Zo voorziet de Ford Tourneo Connect in hoge laadruimte met voldoende mogelijkheden voor ondernemers. Tegelijkertijd biedt hij hoogwaardig zitcomfort voor alle passagiers.

Ford Tourneo Connect Compact

Sutherland levert de Ford Tourneo Connect in twee verschillende modeltypen. De Compact is vijfdeurs, een hoge instapper en voorziet in laadruimte tot 2,6 m3.  Het heeft daarnaast de looks en inrichting van een degelijke gezinsauto: vijf ruime zitplaatsen door een achterbank en zijramen voor prachtig uitzicht. Onze modellen Ford Tourneo Connect zijn verkrijgbaar met EcoBlue benzine- of dieselmotor.

Ford Tourneo Connect Grand

Dan is er nog de Ford Tourneo Connect Grand: de uitvergroting van de Compact. Uitermate geschikt voor grote gezinnen. Deze carrosserie heeft een dubbele achterbank en creëert daarmee ruimte voor zeven personen. De Grand heeft meer laadruimte (3,1 m3) en is met een lengte van 4,8 meter langer dan de Compact. Dit type Ford Tourneo Connect behoudt daardoor hoogwaardig zitcomfort voor iedere passagier. Zowel de Compact als de Grand zijn voorwielaangedreven modellen met handgeschakelde zesbak of zeventraps automaat.

De Ford Tourneo Connect in verschillende Dimensions

Bij Sutherland hebben wij een breed aanbod bedrijfswagens om uit te kiezen. Nadat ondernemers de geschikte lengtemaat hebben bepaald, blijft er nog een aantal keuzeopties over. De Ford Tourneo Connect kent vier verschillende dimensions voor: Active, Sport, Titanium en Trend. Iedere dimensie heeft z’n eigen specifieke eigenschappen:

  • De Ford Tourneo Connect Active heeft een actieve, avontuurlijke uitstraling. De buitenkant is geïnspireerd op de SUV en heeft een robuust karakter. Deze dimensie is bedoeld voor avontuurlijke gezinnen en valt als bedrijfswagen op door zijn slimme vormgeving. De nieuwste Active heeft standaard mechanisch sperdifferentieel, waarmee ondernemers verzekerd zijn van meer grip op het wegdek.
  • De Ford Tourneo Connect Sport heeft een sportieve uitstraling. Deze dimensie combineert moderne technologie vanbinnen met een pittig karakter aan de buitenkant. De nieuwste Tourneo Connect Sport heeft standaard een 10-inch bedieningsscherm, inclusief navigatiesysteem die actuele verkeersdrukte signaleert. Het design van de Sport-dimensie kenmerkt zich door 17-inch lichtmetalen velgen en sportieve strepen op de zijkant.
  • De Ford Tourneo Connect Titanium heeft een glazen panoramadak, dat zorgt voor veel meer licht in de bedrijfswagen.
  • De nieuwere Ford Tourneo Connect Trend heeft een ingebouwde 8,25 inch bedieningsscherm. Voor deze editie is het ook mogelijk het scherm te vervangen door één van 10 inch met navigatiemogelijkheden.

Veiligheid en Ford Tourneo Connect

De nieuwere Tourneo Connect zit boordevol moderne technologie voor optimale veiligheid onderweg. Zo doet de Pre Collision Assist er alles aan om ongelukken te voorkomen. En met het Lane Keeping System blijf je altijd binnen de lijnen rijden. Daarnaast bestaan er veel opties om de technieken uit te breiden. Hieronder verstaan wij onder andere de Active Park Assist, verkeersbordherkenning en Cross Traffic Alert.

Lease of koop je Tourneo Connect van Ford

Bij Sutherland hebben wij naast gloednieuwe modellen Ford Tourneo Connect ook vele occasions op voorraad. Van tweedehands bedrijfswagens mag je dezelfde hoge verwachtingen hebben. Deze leveren nog steeds uitstekende prestaties en zijn bovendien voordeliger in de aanschaf. Wil je nóg voordeliger rondrijden? Lease dan je nieuwe of occasion Ford Tourneo Connect met een van onze scherpe deals. Bekijk daarvoor onze financieringsopties.

Advies nodig voor een passende leasedeal? Laat je adviseren door een van onze experts.

Belangrijkste kenmerken

Sync 3

Ford SYNC 3 staat voor 100% handsfree verbondenheid. Je stuurt dit geavanceerde systeem aan door middel van spraakopdrachten. Schakelen tussen telefoneren, het afspelen van muziek en het bedienen van de navigatie gaat eenvoudig en snel. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het 6-inch touchscreen te gebruiken. Vraag SYNC 3 naar een lijst met hotels in de buurt en je slaapplek is zo bereikt.

1.5 Ecoblue dieselmotor

De nieuwste Tourneo Connect is voorzien van een 1.5 EcoBlue dieselmotor. Of je nou rondrijdt met een 75 pk, 100 pk of 120 pk TDCI; je profiteert altijd van geraffineerd vermogen en optimale duurzaamheid. Het maakt niet uit op welk terrein de Connect zich bevindt; de EcoBlue dieselmotor zorgt overal voor een onmisbaar soepele koppelafgifte.

Voetgangers-beschermingssysteem

Met het Pre-Collision Assist-systeem voorkom of beperk je (de ernst van) ongevallen. De ingebouwde hightech sensoren signaleren andere verkeersdeelnemers wanneer zij zich dicht bij jouw voertuig bevinden. Dit geavanceerde systeem is ontwikkeld om optimale veiligheid te garanderen (tot snelheden van 80 km per uur). Daarom krijg je zelfs een melding van mogelijk passerende voetgangers. Pre-Collision Assist waarschuwt eerst en grijpt pas in wanneer je daar zelf niet op reageert.

Indrukwekkend laadvermogen

De laadruimte is zó ingericht dat jij je in de Ford Tourneo Connect geen zorgen hoeft te maken of goederen wel of niet passen. Het nieuwe laadschot in de achterbak is ontworpen van staal en creëert tot wel 50 liter meer ruimte. Zo past de Tourneo Connect zich eenvoudig aan jouw lading aan.

Eerst uitproberen?

Bekijk hier alle Ford Tourneo Connect occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw