Ford Ranger Raptor

De alleskunner Ford Ranger Raptor ontdekken?

Ford Ranger Raptor

Daar waar de meeste bedrijfswagens niet durven te gaan, levert de Ford Ranger Raptor juist ongekend grote prestaties. Dit model is ervoor gemaakt om bedrijven off-road en onder de meest barre weersomstandigheden te assisteren. Met zijn dikke banden, hoge ligging ten opzichte van de ondergrond, 4×4-wielaandrijving en uitzonderlijk krachtige EcoBoost-motor is de Ranger Raptor iedere uitdaging de baas.

Comfort in iedere situatie

De Ford Ranger-series onderscheiden zich van andere bedrijfswagens met hun grote trek- en laadvermogen en bereikbaarheid op doorgaans onbegaanbare plekken. De nieuwe Raptor Ranger doet daar nog een schep bovenop en garandeert zelfs superieur comfort op extreem woeste ondergrond. Ford heeft de veringen van het voertuig voorzien van Fox Live Valve-schokdempers. Of de omgeving nu hobbelig is of eerder vol zit met gaten; de Ranger Raptor blijft met deze techniek stabiliteit leveren. Altijd en overal.

Comfortabel is ook waar de geavanceerde Baja-modus voor staat. Dit slimme rijsysteem stemt gas, turbo’s en automaat af op ieder moment en op iedere situatie. De nieuwste Ford Raptor is standaard uitgerust met deze ultramoderne technologie, dat off-road rijden bijzonder aangenaam maakt.

Ford Ranger Raptor: sterk, stoer en sportief

Ondernemers staan versteld van wat de Ford Raptor allemaal in zijn mars heeft. Niet alleen zijn verbluffende trekkracht en innovatieve off-road rijtechnieken vallen hen op, maar zeker ook zijn aanblik. De carrosserie staat bekend om zijn stoere en sportieve uitstraling. Chrome hendels aan de deuren, dikke banden met 17-inch lichtmetalen velgen en een rooster van chroom aan de voorkant bepalen voor een groot deel zijn karakter.

Optimale veiligheid en nog meer comfort

De Ford Raptor is nu nog veiliger dan ooit. Met een ingebouwde 360°-camera en verfijnde systemen voor stabiliteit, bandenspanningscontrole, antislip en het automatisch starten en stoppen garandeert de Ranger Raptor optimale veiligheid op de weg. Het anti-inbraaksysteem zorgt ervoor dat ondernemers ook hun spullen veilig op kunnen bergen.

Schokdempers van Fox Live Valve bieden de Raptor Ranger al veel gemak op ruige terreinen. Maar Ford heeft nog veel meer in huis om het ondernemers zo comfortabel mogelijk te maken achter het stuur. De gewenste temperatuur regel je met de automatische climate control, het stuurwiel en de versnellingspook zijn gemaakt van leer en voelen daardoor fantastisch aan en functies bedienen is eenvoudig en overzichtelijk met het volledig digitale display.

Benieuwd naar nog meer gemakken? Ford Sutherland informeert je graag. Stel je vraag aan een van onze verkoopspecialisten.

Meer technologische upgrades

Naast het innovatieve pakket aan technieken kunnen ondernemers bij Sutherland ook altijd kiezen voor een type met extra boosts. Tegen een eerlijke meerprijs krijg je de Ford Ranger Raptor met de gewenste persoonlijke upgrade. Tussen de technologische opties zitten onder andere de parkeerhulp, rijstrooksensoren en elektrisch verstelbare stoelen. Bovendien kunnen geavanceerde systemen worden ingebouwd die automatisch ingrijpen bij direct gevaar voor aanrijdingen en botsingen.

Vermogen en prestaties

De nieuwe Ranger Raptor is verkrijgbaar met een keuze uit twee formidabele motoren: de gloednieuwe 3,0-liter EcoBoost twin-turbo V6-benzinemotor en een 2,0-liter EcoBlue bi-turbo-dieselmotor1. Elk met een verbluffend reactievermogen en enorme reserves, waanzinnig krachtig.

Gebruik en controle

In de Baja-modus past de nieuwe Ranger Raptor de voertuiginstellingen meteen aan voor off-road-eisen met hoge snelheid2.

FOX-schokdempers

De nieuwe Raptor is de ultieme off-road pick-up. De buitengewone Fox-dempers zorgen ervoor dat de ophanging vrijwel alles wat je erop loslaat kan opvangen.

Luxe binnenin

Het interieur van de nieuwe Raptor is grondig herzien, met een nieuwe digitale interface voor de bestuurder en een opvallende interieurbekleding met het Raptor-logo.

Ford Ranger Raptor met grijs kenteken

Rijd je jaarlijks meer dan 10% van het totaal aantal kilometers zakelijk? Dan heeft Sutherland goed nieuws! De Ford Ranger Raptor komt in aanmerking voor een grijs kenteken. Hierdoor betaal je minder wegenbelasting per kwartaal en zelfs helemaal geen BPM op de aanschaf van deze stoere en sterke bedrijfswagen.

Financieringsopties voor de Ranger Raptor

Denk je na over het kopen van een nieuwe of occasion Ford Ranger Raptor? Dan haal je absoluut een sportieve offroad bedrijfswagen naar de zaak. Veel ondernemers rijden dit type Ford Ranger op leasebasis. Deze financieringsvorm is een gunstig alternatief en kent vele voordelen. Zo houdt jouw bedrijf geld vast op de rekening voor toekomstige investeringen. Met de leaseopties van Ford Sutherland betaal je slechts een vast bedrag per maand. Weten of een van onze leasedeals bij jou past? Bekijk dan hier onze financieringsopties.

Eerst uitproberen?

Bekijk hier alle Ford Ranger Raptor occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw