ford lease

Helaas niet kunnen vinden wat je zocht?

Lease

Ontdek de vrijheid van private lease!

Wil je genieten van een gloednieuwe auto zonder je zorgen te maken over de hoge aanschafkosten? Dan is private lease de perfecte oplossing voor jou. Met Ford Private Lease rijd je in een spiksplinternieuwe auto, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoudskosten, verzekeringen of onverwachte reparaties. Het enige wat jij hoeft te doen, is tanken en genieten van de rit.

Private Lease betekent dat je geen groot bedrag hoeft te betalen voor de aanschaf van een auto. In plaats daarvan betaal je een vast maandbedrag gedurende een vooraf bepaalde periode, meestal tussen de 12 en 72 maanden. Dit maandbedrag is inclusief alle kosten, behalve de brandstof, parkeergeld of geldboetes. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je zonder financiële zorgen de weg op met een nieuwe auto.

5 redenen om te kiezen voor private lease:

  • Voor een vast maandbedrag rijd je in een splinternieuwe Ford.
  • Altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, APK en pechhulp.
  • Schade- en ongevallenverzekering zijn voor inzittenden inclusief.
  • Geld terug bij te weinig kilometers en duidelijkheid bij te veel kilometers.
  • Ford is bij het keurmerk van Private Lease aangesloten.

Van compacte stadsauto’s tot krachtige en sportieve suv’s

Een van de grootste voordelen van Private Lease is dat je kunt kiezen uit een breed scala aan automodellen. Of je nu een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een sportieve SUV wilt, er is altijd een auto die bij jouw wensen en behoeften past. Bovendien kun je de auto volledig naar jouw smaak personaliseren, met opties zoals kleur, interieurafwerking en technologische snufjes.

Maar dat is nog niet alles! Met Private Lease profiteer je ook van vele extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan pechhulp in binnen- en buitenland, een vervangende auto bij schade of onderhoud en vaak zelfs een allriskverzekering. Zo hoeft je je geen zorgen te maken over onvoorziene omstandigheden en kun je zorgeloos genieten van elke kilometer.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Private Lease en ervaar de vrijheid van zorgeloos autorijden. Onzekerheid over hoge aanschafkosten, onderhoudsrekeningen en onverwachte reparaties zijn verleden tijd. Kies voor gemak, kies voor Private Lease.

Deze leaseauto's zijn net binnen

Helaas niet kunnen vinden wat je zocht? We kijken ernaar uit om je te helpen.

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw