Maak nu online een werkplaats afspraak

Ford grote beurt in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten of Sneek

Bij een grote onderhoudsbeurt van je auto controleren wij alle onderdelen. Wij werken volgens het onderhoudsschema van je auto en vervangen de noodzakelijke onderdelen. Heb je een Ford Fiesta, Ford Focus of een ander Ford model, het maakt niet uit in welke auto je rijdt. Bij Ford Sutherland onderhouden wij je auto volgens het onderhoudsboekje. Wij werken met aandacht en gebruiken alleen auto-onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties.

Hoe vaak een grote beurt moet worden uitgevoerd is afhankelijk van de auto, de gereden kilometers en de datum van het laatste onderhoud. In de meeste gevallen adviseren wij om elke 20.000 km of 12 maanden een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Afhankelijk van de onderhoudshistorie kan dit een grote of een kleine beurt zijn

Wil je meer weten over de grote beurt voor je Ford of heb je vragen? Neem contact op of kom langs in één van onze vestigingen.

Wat kost een grote beurt?

De prijs van een grote beurt is afhankelijk van je auto. Dit komt onder andere doordat de hoeveelheid olie en kosten voor onderdelen per auto verschillen. Vooraf weten wat precies de kosten zijn? Neem van te voren contact op. Heb je een Ford? Dan kun je met de onderhoudscalculator een berekening maken.

Onderhoud bij Sutherland

Sutherland zorgt dat je niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan. Blijkt tijdens de grote beurt dat er extra werkzaamheden nodig zijn? Dan informeren wij je en ontvang je vooraf een prijsopgave.

✓ Alle automerken
✓ Vervangend vervoer
✓ Scherpe prijzen voor Ford Onderhoud & reparaties
✓ 1 jaar garantie op onderdelen
✓ 3 jaar garantie op accu’s, startmotoren en dynamo’s
✓ Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten
✓ Tevredenheidscontrole achteraf

Geen Ford auto? Geen probleem!

Onze monteurs zijn opgeleid om onderhoud aan alle merken uit te voeren. Wij voeren de onderhoudsbeurt volgens de fabrieksspecificaties uit en uiteraard met garantie op arbeid en onderdelen.

Maak nu online een werkplaats afspraak

Ontdek onze diensten

Verken alle diensten die wij aanbieden om aan al je behoeften te voldoen. Blader door de carrousel hieronder en ontdek hoe wij je nog meer kunnen ondersteunen.

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw