Ford E-Transit

Onze Ford Transit bedrijfsbussen zijn nu ook volledig elektrisch verkrijgbaar.

Uitermate geschikt en ontworpen voor bedrijven die aan de duurzame weg timmeren. Voor al onze energiezuinige modellen geldt dat je zeker niet aan comfort en rijplezier inlevert. Zo heeft de elektrische Ford Transit dezelfde kracht, potentie en veelzijdigheid als onze Transit-modellen met verbrandingsmotor. Sterker nog: de E-Transit rijdt feilloos lage-emissiezones binnen en onderscheidt zich door hogere productiviteit en lagere onderhouds- en bedrijfskosten.

De indrukwekkend sterke accu van de elektrische Ford Transit

De E-Transit van Ford wordt voortgedreven door een krachtige elektromotor en een indrukwekkende 400v-accu met 68 kWh aan vermogen. Met zijn grote actieradius rijd je tot wel 317 kilometer op één volgeladen batterij. Je hoeft niet te vrezen voor een lege accu, want met het omvangrijke oplaadnetwerk van FordPass is er altijd een stroomvoorziening in de buurt. Ook steek je de stekker gemakkelijk en snel in een stopcontact thuis of op de zaak. Hiermee weet je zeker dat de elektrische Ford Transit altijd klaar is om de weg op te gaan.

Elektrisch rijden in de Ford Transit Custom en Connect

Bij Sutherland heb je altijd keuze uit een ruim aanbod aan bedrijfsbussen. Dat kunnen we inmiddels ook zeggen van onze voorraad elektrische Ford Transit-bussen. Onze nieuwste en occasion modellen zijn verkrijgbaar in twee hoogtes, drie lengtes en in maximaal 25 verschillende toepassingen. De laadruimte achterin geeft je tot 15,1 m3 en een draagkracht van maximaal 1.967 kg. Afhankelijk van de vervoerswensen van jouw bedrijf hebben wij altijd de geschikte Transit-bus op voorraad.

Zo past de Ford Transit Custom met elektrische aandrijving perfect bij bedrijven met veel en groot transport van goederen. Dit type leent zich hier uitstekend voor dankzij een laadlengte tot bijna drie meter, een hoogte van 1,4 meter, een breedte van 1,77 meter en een laadvermogen van ruim boven de 1.000 kg. Ook de Ford Transit Connect is verkrijgbaar als elektrische bedrijfswagen. Daarmee kies je voor een compacter model met een maximale laadlengte tot 2,15 meter en een laadvermogen van 947 kg.

Duurzaam en laag in onderhoud en gebruik

In een elektrische Ford Transit ga je niet alleen duurzaam de weg op, maar ook een stuk voordeliger. Voor het volladen van de accu kom je bij lange na niet aan de kosten voor een volle benzine- of dieseltank. Bovendien is er nog een voordeliger alternatief: de bedrijfswagen thuis of op de zaak aan de stroomtoevoer koppelen. Ook als het gaat om onderhoud scheelt de elektrische Ford Transit jou in de portemonnee. De elektromotor heeft minder bewegende delen, waarmee je al snel tot 40% aan onderhoudskosten bespaart.

Op momenten dat er geen tijd te verliezen is, rijd je met de Eco-modus langer door op één accu. Dit duurzame systeem begrenst topsnelheden, verlaagt de acceleratie van het voertuig en zorgt voor minder stroomverbruik dankzij klimaatbeheersing. Ook met de L-modus (low modus) haal je alles uit de accu van jouw elektrische Ford Transit. Je schakelt eenvoudig naar deze stand en de batterij zal tijdens het remmen sneller opladen.

De prijs van de elektrische Ford Transit

Zonder in te leveren aan prestaties en comfort rijd je de elektrische Ford Transit nog het meest voordelig in een occasionmodel. Al onze vele tweedehands types zijn bovendien klaar voor een energiezuinige toekomst. Jij straks ook?

Overigens kun je bij Sutherland ook kiezen voor leasen in plaats van kopen. Daarmee rijd je de elektrische Ford Transit voor een vaste lage prijs per maand en profiteer je daarnaast van vele extra voordelen. Leasen is ook mogelijk voor al onze elektrische occasionmodellen.

Ben je benieuwd naar de verschillende leaseopties van Ford? Lees er meer over op onze financieringspagina en ontdek of leasen bij jouw bedrijf past.

Specificaties

Achterwielophanging

Om de prestaties van de elektrische Transit-bus te verbeteren en het draagvermogen te optimaliseren, heeft Ford opnieuw gekeken naar de achterwielophanging. Voor huidige modellen heeft ieder wiel zijn eigen vering en draagarm. Daarmee behoud je grip tijdens het rijden en wordt de trekkracht gemaximaliseerd, zodat je voor bijna 2.000 kg kunt inladen.

Ford Telematics

Met Ford Telematics haal je een gratis hulpmiddel in huis dat zorgt voor efficiënter gebruik van jouw nieuwe of occasion bedrijfsbus. Deze tool toont je een overzichtelijke weergave van de productiviteit en stilstand van de elektrische Ford Transit, zodat je daar vervolgens makkelijk op kunt inspelen.

Remote Start

Heb je de elektrische Ford Transit-bus binnen vijf tot tien minuten nodig? Stel dan alvast de gewenste cabinetemperatuur in via de FordPass-Pro-app op je mobiele telefoon. Je activeert de bedrijfsbus gemakkelijk op afstand dankzij het Remote Start-systeem van Ford.

Draaibare versnellingspook

Schakelen naar de juiste versnelling gebeurt bij de nieuwste elektrische Ford Transit door aan een knop te draaien. De gebruikelijke pook is verdwenen en daarvoor in de plaats krijg je meer ruimte en een strakker uitziend interieur terug.

Bekijk hier alle Ford E-Transit occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw