Ford Transit Custom Plug-In Hybrid

De voordelen van de Ford Transit Custom Plug-In Hybrid ervaren?

De nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid is ontworpen om je te laten genieten van een unieke combinatie van de legendarische Transit-mogelijkheden, een indrukwekkende rijdynamiek en ongeëvenaarde efficiëntie. De combinatie van de elektrische aandrijflijn met de 1,0 l EcoBoost motor helpt je bovendien de luchtvervuiling te reduceren.

Schone lucht, goed gevoel –  Rijd vandaag al in nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid

De geavanceerde elektrische aandrijflijn van de nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) kan simpelweg opgeladen worden via het stroomnet en opereert volledig op elektrisch vermogen tijdens kortere ritten. Samen met de veelvuldig bekroonde 1,0 l EcoBoost-motor levert deze Transit uitzonderlijke prestaties, zelfs tijdens langere ritten.

Ford Transit Custom Plug-In Hybrid heeft een Actieradius elektrisch van 50 kilometer

Als je de nieuwe Ford Transit Custom Plug-In Hybrid helemaal hebt opgeladen, brengt hij je met alleen de elektrische motor meer dan 48 kilometer verder. Perfect voor de korte ritjes in de stad die meestal niet erg efficiënt zijn en relatief meer brandstof kosten. Tijdens langere ritten zorgt de 1,0 l EcoBoost-motor ervoor dat je langer en verder kunt rijden. De motor maakt gebruik van regeneratief remmen om de batterij op te laden. Zodra de batterij voldoende is opgeladen, kun je terug uitsluitend op elektrisch vermogen gaan rijden. Zo bespaar je geld en verminder je de uitstoot.

Compromisloos laadvermogen

Met maar liefst zes kubieke meter laadruimte kan de Ford Transit Custom Plug-In Hybrid moeiteloos drie europallets of panelen van 2,40 x 1,20 m plat op de vloer vervoeren. Met de breedste zijschuifdeur van alle bedrijfswagens in zijn klasse is de nieuwe Transit Custom perfect uitgerust om goederen zo efficiënt mogelijk door de stad te vervoeren. Met een maximaal toelaatbaar laadvermogen van 1530kg (laag dak)/1481kg (hoog dak) voor de bestelwagen met de korte wielbasis (L1) en een maximaal toelaatbaar laadvermogen van 1477 kg (laag dak) /1395 kg (hoog dak) voor de bestelwagen met de lange wielbasis (L2) is de Transit Custom Plug-In Hybrid uitstekend in staat jouw zware ladingen te vervoeren.

Hoog én modern uitrustingsniveau

De Transit Custom Plug-In Hybrid heeft veel technologie aan boord die je veilig en efficiënt je werk laat doen. Een greep uit alle technische kenmerken:

  • Proactieve snelheidsbegrenzer: het systeem past jouw maximumsnelheid automatisch aan
  • Adaptieve Cruise Control: met de ingebouwde RADAR sensor houd je altijd veilig afstand tot je voorligger
  • Dode hoek detectie: radarsensoren waarschuwen je voor auto’s die verborgen kunnen zijn in de dode hoek
  • Cross Traffic Alert: het systeem kijkt met je mee en waarschuwt je voor naderende auto’s
  • Verkeersbord herkenning: het systeem herkent alle verkeerborden langs de weg en toont een pictogram van het betreffende bord op het instrumentenpaneel.
  • Hill Start Assist: Hill Start Assist voorkomt tijdelijk dat de auto achteruit rolt wanneer je op een helling weg wilt rijden

 

Ervaar de Transit Custom Plug-In Hybrid: maak een proefrit

Ontdek zelf de ongeëvenaarde efficiëntie en rijdynamiek: neem plaats en maak een fantastische proefrit! Neem contact op om een proefrit in te plannen.

Ford Transit Custom Plug-In Hybrid onderhoud

Voor het onderhoud van je Ford kun je bij Sutherland rekenen op hoogwaardige service en deskundigheid. Regelmatig onderhoud bij Sutherland voorkomt dat kleine storingen uitgroeien tot grote problemen, en behoudt de waarde van je auto. Bij Ford Sutherland kun je terecht voor onderhoud en reparaties, maar ook APK. Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak en profiteer van een prijsopgave vooraf, concurrerende aanbiedingen, en een duidelijke uitleg van het verrichte werk. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je Ford Transit Custom Plug-In Hybrid in topconditie blijft, zodat je zorgeloos kunt blijven rijden. Meer informatie vind je op de Sutherland servicepagina. 

Bekijk hier alle Ford Transit Custom Plug-In Hybrid occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw