Ford Full Operational Lease

Beperkt het ontbreken van een bedrijfswagen de mobiliteit van uw bedrijf? Merk u dat groei niet mogelijk is zonder een nieuwe bestelbus of vraagt uw onderneming simpelweg om een nieuw vervoersmiddel? Een Ford bedrijfswagen hoeft geen kapitalen te kosten en staat ook nog eens spoedig bij u voor de deur. Met de mogelijkheid van full operational lease is een Ford bedrijfswagen van Sutherland geen forse investering. Betaal maandelijks een schappelijke prijs en wij regelen de rest. Bij Sutherland least u uw nieuwe bedrijfswagen voordelig en snel.

WAT IS FULL OPERATIONAL LEASE?

Voor het leasen van een nieuwe Ford bedrijfswagen bestaan er drie opties. Zo is er altijd wel een mogelijkheid naar uw wens. Full operational lease wordt gezien als de meest complete vorm van leasen, waarbij alle belangrijke zaken voor ondernemers vooraf geregeld worden. Geen extra kosten voor pech onderweg of voor een regelmatige onderhouds- en controlebeurt. Ook geen extra afdracht aan wegenbelasting en moeite hoeven doen voor het vinden van de meest volledige autoverzekering.

Met full operational lease rijdt u all inclusive – zakelijk en zonder beslommering – rond in een nieuwe Ford bedrijfswagen. Onze leasemaatschappij Ford Credit zorgt ervoor dat u vanaf de eerste dag onbezorgd de weg op kan. Het enige wat u hoeft te doen is maandelijks het afgesproken leasebedrag overmaken gedurende de looptijd van het leasecontract. Uiteraard zijn brandstofkosten niet inbegrepen bij de leasedeal.

IN BRUIKLEEN

Instemmen met full operational lease voor een bedrijfswagen betekent in de basis niets anders dan het in bruikleen nemen van de bus of auto. En daar zit meteen het grootste verschil met de financial lease, waarbij u als ondernemer meteen eigenaar bent van de Ford bedrijfswagen. Bij full operational lease blijft het voertuig in het bezit van onze leasemaatschappij. Na het verstrijken van de contractduur levert u de bedrijfswagen gewoon weer bij ons in.

Wilt u een Ford bedrijfswagen leasen? Bespreek samen met onze verkoopspecialist welke leasedeal uw voorkeur heeft. Maak hier een afspraak.

FULL OPERATIONAL LEASE EN ZZP

Bij Sutherland begrijpen we dat zzp’ers veel tijd kwijt zijn aan administratieve bijzaken. Tegelijkertijd snappen we bij Sutherland ook dat een bedrijfsauto net zo goed betaalbaar moet zijn voor de kleine(re) ondernemer. Full operational lease is waarschijnlijk de leasedeal waarnaar u op zoek bent. Onze leasemaatschappij regelt alles van tevoren en u betaalt niet de volle bak. Benieuwd of full operational lease nog voordeliger kan? Vraag ons naar het aanbod van leasebare occasions. 

FULL OPERATIONAL LEASE OOK VOOR OCCASIONS

Een gloednieuwe Ford bedrijfswagen is niet altijd nodig. In de meeste gevallen zit u namelijk ook meer dan tevreden achter het stuur van een gebruikte auto of bus. Bij Sutherland is een leasecontract voor een occasion daarom ook zakelijk en snel afgesloten. Hoeveel bespaart u door te kiezen voor een tweedehands occasion met full operational lease? Wij berekenen graag uw voordeel.

Bel of mail ons of kom langs in één van onze showrooms.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE FINANCIERINGEN

Naast Full Operational Lease kunt u bij ons nu ook kiezen voor de aantrekkelijke Financial Lease of de Net Operational Lease.

Ford Financial Lease

De on balance financieringsoplossing voor zakelijke gebruikers. Altijd een vast maandbedrag met een vaste lage rente.

  • Aanbetaling
  • Maandtermijnen
  • Slottermijn
  • Teruggave aan Ford Lease

Ford Net Operational Lease

De off balance oplossing van Ford Lease. Rij altijd in een nieuwe Ford tegen een vast laag maandbedrag.

  • Maandtermijnen
  • Teruggave aan Ford Lease
  • Slottermijn
  • Aanbetaling