Ford Transit Custom

Een nieuwe Ford Transit Custom kopen?

De Ford Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De Transit Custom is het middelgrote model van de Ford Transit-reeks. De Ford Transit Custom is efficiënt qua ruimte, heeft een scherpe prijsstelling en een modern uiterlijk. Met de Transit Custom beschik je over een dynamische en betrouwbare bedrijfswagen met lage gebruikskosten: de onderhoudsintervallen zijn om de twee jaar of binnen 50.000km!

Transit Custom Plug-In Hybrid

Sinds kort is er een nieuwe Transit Custom toegevoegd aan de collectie. Dit is de Transit Custom Plug-In Hybrid.  Deze heeft veel technologie aan boord die je veilig en efficiënt je werk laat doen. De nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid is ontworpen om je te laten genieten van een unieke combinatie van de legendarische Transit-mogelijkheden, een indrukwekkende rijdynamiek en ongeëvenaarde efficiëntie. De Ford Transit Custom Plug-In Hybrid heeft een Actieradius elektrisch van 50 kilometer.

Belangrijkste kenmerken

Active Park Assist

Stoppen voor een bezorging in een drukke straat is niet altijd eenvoudig. Vooral met een gesloten laadruimte achterin en beperkt zicht. Active Park Assist kan geschikte ruimtes identificeren en vervolgens kan je Transit Custos Bestelauto veilig parkeren. Je hoeft alleen de remmen en versnellingen te bedienen en zodra je werk is gedaan, kan de Park-Out Assit je zelfs weer uit parallelle parkeerplekken rijden.

Pre-collision Assist

Pre-Collision-Assist houdt de weg voor je in de gaten door op de nabijheid van voetgangers en andere voertuigen te letten. Het systeem waarschuwt je voor mogelijke botsingen en remt automatisch als je niet reageert. Dit assistentiesysteem werkt bij snelheden tot 80km/u, onder reguliere wegomstandigheden.

Bindogen voor laadvoer

Lage, aan de zijkant geplaatste bevestigingspunten maken de toegang gemakkelijker wanneer je de lading vastzet. Door de laadvloer vrij te houden van obstakels, kan ook de bekleding van de laadvloer gemakkelijk worden schoongemaakt. Er zijn extra bevestigingspunten op taille- en schouderhoogte beschikbaar, deze kunnen elk een belasting tot 30kg aan.

Draaicirkel

Dankzij de draaicirkel van slechts 10.9 meter zijn de krappe manoeuvres met een Transit Custom eenvoudig. Nog een reden waarom de Transit Custom de perfecte zakenpartner is, vooral als je veel in stedelijke gebieden werkt met veel laden en lossen.

Bekijk hier alle Ford Transit Custom occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw