Ford S-MAX

Altijd al in een S-Max willen rijden?

Ford S-Max

Het ontwerp van de Ford S-Max is een perfecte balans tussen elegantie en sportiviteit. Met zijn gestroomlijnde en dynamische exterieurlijnen straalt hij kracht uit, terwijl de verfijnde details getuigen van vakmanschap. De imposante grille en de slanke koplampen geven de S-Max een onmiskenbaar trotse uitstraling. De vloeiende daklijn voegt niet alleen toe aan het esthetische aspect, maar draagt ook bij aan de aerodynamica van de auto, wat resulteert in een betere brandstofefficiëntie.

Luxueus en Ruim Interieur

De Ford S-Max is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. Het ruime interieur biedt plaats aan zeven personen comfortabel, terwijl hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen zorgen voor een luxueuze ambiance. De bestuurdersstoel is ergonomisch ontworpen om lange ritten aangenaam te maken, terwijl de passagiers op de achterbank genieten van voldoende beenruimte en comfortabele zitplaatsen.

Krachtige Prestaties

Wat de prestaties betreft, stelt de Ford S-Max nooit teleur. Met zijn krachtige motoren en geavanceerde technologie levert hij een opwindende rijervaring. Of het nu gaat om stadsverkeer of lange snelwegritten, de S-Max biedt een soepele en responsieve rit. Bovendien is de auto uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen om de bescherming van de inzittenden te waarborgen.

Geavanceerde Functies voor Gemak en Comfort

Een van de meest opvallende aspecten van de Ford S-Max is de uitgebreide reeks functies die het autorijden gemakkelijker en plezieriger maken. Het geavanceerde infotainmentsysteem biedt naadloze connectiviteit en entertainment voor alle passagiers. Dankzij de intuïtieve bedieningselementen en spraakbesturing kan de bestuurder zich volledig concentreren op de weg.

Bekijk hier alle Ford S-Max occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw