Ford Ranger

De alleskunner Ford Ranger ontdekken?

Ford Ranger Occasions: een absolute alleskunner

Daar waar de meeste bedrijfswagens niet durven te gaan, levert de Ford Ranger juist ongekend grote prestaties. Dit voertuig is ervoor gemaakt om bedrijven off-road en onder de meest barre weersomstandigheden te assisteren. Met zijn dikke banden, hoge ligging ten opzichte van de ondergrond, 4×4-wielaandrijving en uitzonderlijk krachtige EcoBoost-motor is de Ranger iedere uitdaging de baas.

De Ford Ranger, een veelzijdige pick-up truck die al jarenlang bekend staat om zijn kracht, duurzaamheid en betrouwbaarheid, is een absolute alleskunner. Of je nu op zoek bent naar een werkpaard voor zware klussen op de bouwplaats, een betrouwbare metgezel voor avontuurlijke off-road avonturen, of gewoon een ruime en comfortabele rit voor dagelijks gebruik, de Ford Ranger staat altijd klaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Robuust ontwerp en ongeëvenaarde prestaties

Het ontwerp van de Ford Ranger is stoer en robuust, met een indrukwekkende aanwezigheid op de weg. Het stevige chassis en de krachtige motoropties maken het een krachtpatser die elke uitdaging aankan. Of het nu gaat om het vervoeren van zware ladingen, het trekken van aanhangwagens of het navigeren door ruw terrein, de Ford Ranger doet het met gemak. De vierwielaandrijving zorgt voor optimale tractie, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden, waardoor jij met vertrouwen off-road kunt gaan en onbekende paden kunt verkennen.

Een Ford Ranger kopen?

De Ford Ranger is meedogenloos getest in de meest uitdagende omstandigheden, bij extreme temperaturen en over de ruwste terreinen. Kies nu één van deze Ford Ranger modellen.

Bekijk hier alle Ford Ranger occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw