Ford Mustang

Altijd al een Ford Mustang willen rijden?

Als je aan Ford denkt, denk je vaak ook snel aan de Ford Mustang. De formidabele Ford Mustang GT heeft gezelschap gekregen van de krachtigste circuitwaardige Mustang die ooit op de Europese wegen heeft gereden: de Ford Mustang Mach 1, en inmiddels kun je zelfs kiezen voor de elektrische variant van deze klassieker: de Mustang Mach-E.

De iconische, krachtige en van oorsprong Amerikaanse muscle car springt iedereen in het oog als je langs rijdt. Waar deze auto voorheen alleen te importeren was, is deze tegenwoordig ‘gewoon’ verkrijgbaar in Nederland. Of je nu een tweedehands en klassieke Mustang zoekt of juist gaat voor de nieuwere sportauto; je kunt altijd in stijl de weg op in een Ford Mustang. Met de Ford Mustang Mach-E kun je tegenwoordig zelfs elektrisch opvallen; wat wil je nog meer! Een Ford Mustang is dé auto voor de echte autoliefhebber: jong of oud, iedereen houdt van de Mustang.

Waar je in de oudere Mustangs natuurlijk nog de oude technieken vindt, zijn de nieuwste Mustangs gewoon uitgerust met de laatste technologieën, van airco tot een boordcomputer, van spiegelverwarming tot achteruitrijcamera. Wanneer je een nieuwe Mustang uitzoekt, kun je je auto zelf samenstellen ofwel zo luxe maken als je zelf wilt. Ook als het gaat om snelheid en vermogen heb je een ruime keuze: de Mustang’s Mach 1 leveren een serieus prestatievermogen. De 5.0-liter V8 Mach 1-motor levert een kolossale 460 pk, een koppel van 529 Nm (390 ft/lb) en een snelheid van 0 tot 100 km/u in 4,4 seconden voor de automaat en 4,8 seconden voor de handgeschakelde versie. Als we kijken naar de Mustang Mach-E, dan doet deze niet onder voor de GT en Mach 1. Deze elektrische SUV accelereert namelijk direct, waarbij het GT-model in slechts 3,7 seconden van 0 tot 100 km/u rijdt.

Mustang cabrio of een fastback?

Naast de vele opties rest nog een andere belangrijke keuze bij de aanschaf van een Ford Mustang. Kies je voor een Convertible Mustang of voor een Mustang Fastback? Wij adviseren je graag in deze keuze, want elke Mustang heeft natuurlijk zijn eigen charme en moet ook passen bij degene die ‘m rijdt. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op voor een proefrit of bekijk onze huidige voorraad Mustangs!

Bekijk hier alle Ford Mustang occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw