Ford Mustang Mach-E

Ben je toe aan de innovatieve Ford Mach-E?

Maak kennis met de eerste volledig elektrische SUV van Ford: de Mustang Mach-E. Een bijzonder stijlvol model op de weg met een indrukwekkend eigen karakter. Maar ook aan de binnenkant heeft de nieuwe, elektrische Ford Mustang smaak: een zeer elegant interieur met een klasse uitstraling. De ultramoderne technologieën en zijn verbluffend hoge rijbereik tot wel 610 kilometer (GT-model) zorgen voor een perfecte afwerking. De Ford Mustang Mach-E geeft aan elektrisch rijden een verrassend nieuw impuls.

De elektrische Ford Mustang: ongekend grote actieradius

De elektrische Mustang GT van Ford sprint van 0 naar 100 km/u in amper vier seconden. De ongekend krachtige elektromotor versnelt al bij de eerste lichte aanraking en met het One Pedal Drive-systeem neemt het voertuig ook even soepel in snelheid af. Laat het gas los en je zult merken hoe geleidelijk en automatisch dit gebeurt. De elektrische Ford Mustang zet ook bij het vertragen energie om in bruikbare energie voor de accu. Dit garandeert autoliefhebbers een optimale actieradius voor iedere rit.

Met de Ford Assistance staat de elektrische Ford Mustang nooit hulpeloos langs de kant van de weg. Vraagt de accu spoedig om een oplaadbeurt? Het geavanceerde systeem zoekt voor jou binnen een straal van 56 kilometer naar geschikte openbare- en door Ford gecertificeerde laadplekken. Indien deze er niet zijn, dan leidt Ford Assistance je naar het dichtstbijzijnde laadstation. Door zijn ongekend hoge actieradius hoeft de Ford Mustang niet gauw aan de stroomtoevoer. De krachtige accu’s (75 en 99 kWh) hebben een rijbereik van 450 en 610 kilometer.

Elektrisch rijden en klasse interieur in de nieuwe Ford Mustang Mach-E

De nieuwe Ford Mustang Mach-E maximaliseert de elektrische rijbeleving ook voor het interieur. Met tal van moderne technologieën zorgt de auto voor ultiem comfort en gebruiksgemak, waarbij jij centraal staat. Neem alleen al de toegang tot de auto; daar komt geen sleutel meer aan te pas, maar de revolutionaire FordPass-app voor op de smartphone. Daarnaast heeft de Ford Mustang elektrische knoppen om de auto te betreden. Bij dit E-Latch-systeem ontgrendelt en vergrendelt het voertuig als je telefoon zich dichtbij bevindt.

Het interieur van de elektrische Ford Mustang is uitgerust met drie opties om de rijprestatie- en beleving te verbeteren: Active, Whisper en Untamed. Iedere rijstand zorgt voor een ander motorgeluid en reactievermogen. De wisselende lichteffecten, die daarbij horen, geven het interieur een passende sfeer. De elektrische Ford Mustang GT heeft zelfs nog een vierde rijmodus voor nog meer vermogen: de Untamed Plus.

Waar je in andere voertuigen een kabel nodig hebt, is het opladen van je telefoon in de nieuwe Ford Mustang Mach-E volledig draadloos. Plaats hiervoor eenvoudig het apparaat op het laadstation tussen bestuurder en bijrijder in. Zo blijf je altijd verbonden en is het interieur vrij van lelijke kabels en snoeren. Het nieuwste SYNC 4-systeem zorgt er bovendien voor dat je smartphone altijd daar blijft liggen. Spreek je boodschap in en de Ford Mustang voert het uit. Navigeren, handsfree bellen en muziek afspelen was nog nooit zo makkelijk.

Technologische specificaties

Adaptive Cruise Control

De Adaptive Cruise Control haalt meer uit de mogelijkheden om comfortabel de weg op te gaan. Zo stel je niet alleen eenvoudig de juiste snelheid in, waarna je je rechtervoet kunt laten rusten. De nieuwste technologie op het gebied van cruise control past ook automatisch de snelheid aan bij langzamer rijdende voertuigen voor je. De Ford Mustang Mach-E zorgt voor voldoende afstand en versnelt, indien mogelijk, weer naar de gekozen snelheid.

Pre-Collision Assist

Met de Pre-Collision Assist ben je niet de enige die oplet tijdens het rijden. De Ford Mustang Mach-E houdt middels een camera de verkeerssituatie ook goed in de gaten en waarschuwt je voor mogelijke ongevallen met andere verkeersgebruikers. Wanneer je niet op tijd ingrijpt, neemt de Ford Mustang de regie over en trapt stevig op de rem om schade te voorkomen of te beperken.

Evasive Steering

Als uitbreiding op de Pre-Collision Assist speelt de Ford Mustang Mach-E met Evasive Steering in op het eerstvolgende moment na het voorkomen van een aanrijding. Deze geavanceerde technologie heeft in de gaten wanneer je voor iets of iemand bent uitgeweken en geeft je extra stuurhulp om het gevaar volledig te ontwijken.

Ben je benieuwd naar de verrassend elektrische rijbeleving van de Ford Mustang Mach-E? Plan je proefrit en kom langs bij de Sutherland vestiging bij jou in de buurt. Voor meer informatie over het voertuig of onze scherpe leasedeals neem je ook gerust contact met ons op.

Bekijk hier alle Ford Mustang Mach-E occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw