Ford Mondeo Hybride

De hybride Mondeo van Ford is dynamisch, bijzonder stijlvol en ligt perfect op de weg

Zijn 2.0-liter EcoBoost benzinemotor zorgt, met ondersteuning van een kleine, krachtige elektromotor, voor laag brandstofverbruik en minder co2-uitstoot. Met de geavanceerde techniek van regeneratief remmen laadt de accu zichzelf bovendien op tijdens het rijden. Er komt geen stekker meer aan te pas. Ook van binnen is de Ford Mondeo hybride uitgerust met moderne technologieën die je verzekeren van optimaal comfort en rijplezier.

Moderne technologie in de hybride Ford Mondeo

De nieuwste hybride modellen van Ford Mondeo hebben standaard een ingebouwd 8-inch touchscreen boordcomputer, waarmee je gemakkelijk verschillende functies kunt bedienen. Voor optimale veiligheid achter het stuur maak je het jezelf nog eenvoudiger door gebruik te maken van het Ford SYNC 3-systeem. Spreek je opdracht in en houd volledig zicht en controle over iedere verkeerssituatie. En om het je zo comfortabel mogelijk te maken, biedt Ford de Mondeo hybride alleen aan als automaat.

Ben je benieuwd naar de unieke rijbeleving van Ford SYNC? Of wil je weten hoe het is om in een automaat te rijden? Plan dan een afspraak en kom langs voor een proefrit.

Ford Mondeo hybride: verkrijgbaar in drie carrosserietypen

De hybride Mondeo van Ford is ontwikkeld als hatchback, sedan en wagon. In de nieuwste modellen kun je via een elektrisch bedienbare achterklep eenvoudig de kofferbak bereiken. De hybride stationwagen van Ford Mondeo geeft je laadruimte van maar liefst 403 liter. Extra bagageruimte creëer je door een aanhangwagen te koppelen. De nieuwe hybride Ford Mondeo wagon beschikt hiervoor over een elektrisch in- en uitklapbare trekhaak. Het slimme Trailer Sway System geeft de open lading veiligheid en corrigeert de auto, indien nodig, op snelheid.

Technologische specificaties

Adaptive Cruise Control

De nieuwere Ford Mondeo hybride is standaard voorzien van Adaptive Cruise Control. Anders dan de normale cruise control past deze innovatieve technologie ook de snelheid van de auto aan. Dit gebeurt in situaties waarbij andere voertuigen dichtbij komen. Adaptive Cruise Control zorgt automatisch voor gepaste afstand en verlaagt, indien nodig, de snelheid. Dit systeem geeft je veiligheid achter het stuur, voorkomt botsingen of beperkt de schade na een aanrijding.

Blind spot Information System?

Het wisselen van rijstrook of het invoegen op een drukke weg gebeurt een stuk veiliger met het Blind Spot Information System. Deze geavanceerde dodehoekdetectie scant auto’s die je alleen zou zien bij het kijken over de schouder. In de buitenspiegels van de hybride Ford Mondeo gaat automatisch een oranje lampje branden wanneer er andere weggebruikers naast je rijden.

Active Park Assist

Het wisselen van rijstrook of het invoegen op een drukke weg gebeurt een stuk veiliger met het Blind Spot Information System. Deze geavanceerde dodehoekdetectie scant auto’s die je alleen zou zien bij het kijken over de schouder. In de buitenspiegels van de hybride Ford Mondeo gaat automatisch een oranje lampje branden wanneer er andere weggebruikers naast je rijden.

Verwarmbare voor- en achterbanken

In alle hybride auto’s, maar zeker ook in de hybride Mondeo, garandeert Ford je optimaal zitcomfort. Vooral wanneer het buiten fris begint te worden, is het prettig om er in de auto warmpjes bij te zitten. De nieuwere hybride Mondeo voorziet je daarom van verwarmbare voor- en achterbanken. Dat is pas fijn plaatsnemen.

Voor ons ruime aanbod aan hybride en elektrische modellen klik je hier. Wil je weten wat het leasen van een nieuwe of occasion Ford Mondeo hybride je gaat kosten? Neem dan contact met ons op of kom langs bij de Sutherland-dealer in jouw buurt.

Bekijk hier alle Ford Mondeo Hybride occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw