Ford Kuga Hybride

Ontdek de allernieuwste Ford Kuga plug-In hybride uitvoeringen bij Sutherland.

De Ford Kuga is alles wat je in een bolide wenst: elegant, stoer, zeer krachtig en helemaal van deze tijd. De twee efficiënte krachtbronnen maken van elke rit een genot. De hybride Ford Kuga is als automaat verbazingwekkend efficiënt in zuinigheid en trekt met gemak een lading van maximaal 1.500 kg met zich mee. Dit model van Ford is bijzonder stil en geeft je onderweg tal van mogelijkheden om het rijcomfort te optimaliseren.

Ford Kuga Hybride gemaakt voor snelheid, comfort en gemak

Waar je ook heen wilt, de Ford Kuga hybride brengt je overal naartoe. De brandstofmotor en elektromotor zijn samen twee efficiënte krachtbronnen die zich op elke rit aanpassen. Tijdens korte ritten zorgt de ‘EV-NOW’-rijmodus ervoor dat de elektromotor je tot wel 64 km co2-neutraal op weg helpt. Voor een langere rit geniet je van de 2.5 liter Duratec-benzinemotor en een gecombineerd vermogen van 225 pk, waarmee elke rit comfortabel, plezierig én razendsnel wordt.

De accu van de elektromotor laadt zichzelf tijdens benzineritten op, zodat je niet ergens halverwege hoeft bij te laden. Ook wanneer u de Ford Kuga Plug-in hybride niet gebruikt kun je de accu volladen, want de auto wordt standaard geleverd met oplaadkabel. Je verbindt de auto gemakkelijk via deze kabel aan een stopcontact bij je thuis. Met de Ford Wallbox neemt het opladen van de batterij weinig tijd in beslag.

Een nieuwe of occasion Ford Kuga hybride voorziet je tijdens het rijden van optimaal comfort en rijgemak. Voor ieder type ondergrond en elke weersomstandigheid heeft de auto een rijmodus die daar perfect op aansluit. Bij een nat of glad wegdek schakelt de hybride Ford Kuga feilloos over op de Wet/Slippery-modus en met Eco-modus bespaar je nog eens extra op brandstof. Het geavanceerde rijsysteem zorgt voor een al even soepele overgang van benzinemotor op elektromotor.

Met de nieuwste Ford Kuga hybride heeft u de toekomst in handen

Op nieuwe auto’s zitten tegenwoordig veel technische snufjes. De Ford Kuga hybride heeft ook vele technische kenmerken om elke rit nog gemakkelijker te maken. Zo heeft de snelle en dynamische Kuga een ingebouwde FordPass Connect-modem. Dit modem zorgt onder andere voor 4G-WiFi, actuele verkeersinformatie en een navigatiestysteem dat vanaf jouw mobiele telefoon bestuurbaar is. Op koude dagen kan je zelfs de motor op afstand starten zodat de auto warm is bij het instappen. En de Kuga heeft nog veel meer technische kenmerken die je écht wilt hebben.

Specifieke kenmerken

Auto-Start-Stopsysteem

Het Auto-Start-Stopsysteem zorgt voor nog meer besparing op een volle brandstoftank. Vooral bij gebruik in stedelijk gebied vermindert deze technologie het verbruik tot wel 10 procent. De verbrandingsmotor wordt tijdens het stoppen op een druk kruispunt of bij verkeerslichten automatisch uitgeschakeld. Bij een Ford Kuga hybride met automaat trap je het gaspedaal in om jouw weg te vervolgen. Voor het model met handmatige versnellingsbak zorgt het intrappen van de koppeling voor het herstarten van de auto.

Lane Keeping System

Het geavanceerde Lane Keeping System bezorgt je nog meer veilig onderweg. Door deze technologie in te schakelen, hoef je niet bang te zijn om buiten de witte wegstrepen te komen. De Ford Kuga houdt u binnen de lijnen van de eigen weghelft en stuurt bij wanneer dat nodig is. Vóór de ingreep voel je een trilling door het stuur gaan en zie je een melding op het dashboard verschijnen. Boven de 64 km/u schakelt dit systeem automatisch uit.

Pre-Collision Assist

De hybride Ford Kuga garandeert niet alleen jouw veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers. Het Pre-Collision Assist-systeem signaleert tijdens het rijden voetgangers en andere voertuigen. Je krijgt een melding van naderend gevaar. Bij het niet tijdig ingrijpen, gaat de Ford Kuga uit zichzelf vol in de ankers. Op die manier probeert Pre-Collision Assist ongevallen te voorkomen of de ernst ervan te beperken.

Type Pressure Monitoring System

Voordat je in de nieuwste Ford Kuga de weg opgaat, hoef je niet per se de bandenspanning te controleren. Met het Tyre Pressure Monitoring System ontvang je een melding tijdens het rijden, voor het geval dat de spanning gauw afneemt of te laag is. Er verschijnt direct een icoon op het dashboard.

Bekijk onze actuele voorraad Ford Kuga Plug-in hybride of neem contact met ons op voor een gratis proefrit.

Bekijk hier alle Ford Kuga occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw