Ford B-Max

Speciaal ontwikkeld voor in de stad

De FORD B-MAX is speciaal ontwikkeld voor in de stad. De Ford B-max heeft een aantal geavanceerde rij-technologieën die het rijden in de stad nog leuker maken. Naast het design is deze Ford voorzien met een groot aantal technieken die het autorijden comfortabeler en efficiënter moeten maken.

Een Slim Ontwerp voor Stedelijk Manoeuvreren

De Ford B-MAX is uitgerust met het innovatieve Ford Easy Access Door System, dat de traditionele B-stijlen achterwege laat. Hierdoor ontstaat een ruime instap, perfect voor smalle straatjes en drukke parkeersituaties. Het in- en uitstappen wordt hiermee een moeiteloze ervaring, zelfs in de meest krappe parkeergarages. Binnenin de Ford B-MAX vind je een scala aan technologische snufjes die jouw rit aangenamer maken. Het geavanceerde infotainmentsysteem, verbonden met een intuïtief touchscreen, houdt je altijd verbonden met jouw favoriete apps en muziek, zelfs tijdens druk stadsverkeer.

Veiligheid en Efficiëntie in de Stad

Veiligheid staat voorop bij Ford, en de B-MAX is geen uitzondering. Met geavanceerde remassistentie en adaptieve cruisecontrol ben je goed beschermd in het drukke stadsverkeer. Deze functies grijpen automatisch in bij noodsituaties en zorgen voor een veilige afstand tot je voorganger. De Ford B-MAX draagt ook bij aan een duurzamere leefomgeving. Met brandstofbesparende technologieën, zoals het start-stop systeem, wordt het brandstofverbruik verminderd en de uitstoot beperkt. Een milieubewuste keuze zonder concessies te doen aan comfort en prestaties.

Jouw Ideale Stadsgezel

De Ford B-MAX is de ultieme stadsauto die voldoet aan de eisen van het moderne stadsleven. Met zijn slimme ontwerp, geavanceerde technologieën en focus op veiligheid en duurzaamheid, biedt deze auto een buitengewone rijervaring die perfect past bij jouw dynamische levensstijl. Kies voor de Ford B-MAX en ervaar de stad op een geheel nieuwe, comfortabele en efficiënte manier. Stap in en laat je verrassen door de mogelijkheden van de Ford B-MAX in de stedelijke jungle.

Bekijk hier alle Ford B-max occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw