Full Operational Lease

Met een Full Operational Lease kun je gebruikmaken van alle diensten die Ford Lease biedt. Voor een off balance-constructie inclusief alle gewenste service-elementen.

 • Totale controle; niets wordt aan het toeval overgelaten. Kosten als afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, belastingen, 24-uursservice en eventueel vervangend vervoer zijn opgenomen in een vast maandbedrag.
 • Tijdens de gehele contractperiode weet je precies waar je aan toe bent.
 • Je hoeft de auto niet als activa op de balans op te voeren.
 • Je eigen financiële middelen blijven beschikbaar voor jouw bedrijfsvoering.
 • Je Ford adviseur blijft jouw aanspreekpunt, wel zo vertrouwd.
 • Keuze uit vele flexibele mogelijkheden. Jouw maatwerkbehoefte is onze uitdaging.

Nett Operational Lease

Met een Nett Operational Lease constructie komt jouw Ford niet op jouw balans, maar op die van Ford Lease. Jij zorgt zelf voor de servicecomponenten, zoals onder meer verzekering en onderhoud.

 • Na de leaseperiode kun je de auto overnemen tegen het vooraf overeengekomen overnamebedrag.
 • Ford Lease is economisch en juridisch eigenaar, zodat je de auto niet als activa op de balans hoeft te vermelden.
 • Je houdt je financiële middelen beschikbaar voor jouw bedrijfsvoering.
 • Budgetteerbaar dankzij vaste looptijd en maandlasten.
 • Bij contractuele overname kan de waarde lager zijn dan de marktwaarde. Je boekt dan extra winst na afloop van het contract.
 • Houderschapsbelasting is inbegrepen bij je maandtermijn.
 • Goed te combineren met de zeer aantrekkelijke Ford Autoverzekering. De beste dekking tegen de aantrekkelijkste premie voor jouw Ford.

Ford Lease editions

FORD FIESTA 1.5 TDCi Style Ultimate 5 deurs lease edition

Jouw netto bijtelling per maand €140. Via Ford Lease lease je de Ford Fiesta al vanaf € 279,- per maand. Dit zijn vanaf prijzen op basis van een full operational leasecontract met een kilometrage van 20.000 km / 60 maanden. Let op: leasen betekent maatwerk, vraag Sutherland om de meest passende leaseprijs voor jou uit te rekenen.

Wil je de Ford Fiesta leasen via Sutherland? Neem dan contact met ons op voor een leasecontract op maat!

FORD FOCUS lease edition

Een comfortabel lage bijtelling van slechts € 184,- per maand. Ontdek de Ford Focus Lease Editions. Met een netto bijtelling vanaf slechts € 184,- per maand ga jij comfortabel op weg. De Lease Editions van de Ford Focus zijn zeer compleet, en toch heel zakelijk geprijsd. Daar kun je op rekenen, want onze Lease Editions zijn gebaseerd op de populairste zakelijke modellen, in de meest gewilde carrosserie, de wagon. Vanzelfsprekend met slechts 21% bijtelling. Dit geldt ook voor de PowerShift automaat! De Lease Edition van de Ford Focus Trend wagon bijvoorbeeld, is standaard uitgerust met het Technology Pack. Dit geeft jou alle ruimte én alle extra’s die jij nodig hebt voor onderweg.

Wil je de Ford Focus leasen via Sutherland? Neem dan contact met ons op voor een leasecontract op maat!

FORD C-MAX lease edition

Via Ford Lease lease je de Ford C-MAX al vanaf € 399,- per maand. Dit zijn vanafprijzen op basis van een full operational leasecontract met een kilometrage van 20.000 km / 60 maanden. Let op: leasen betekent maatwerk, vraag Sutherland om de meest passende leaseprijs voor jou uit te rekenen. Of profiteer nu van 0% rente op de financiering van je Ford C-MAX met Financial Lease, bij een looptijd van 12 of 24 maanden.

Wil je de Ford C-MAX leasen via Sutherland? Neem dan contact met ons op voor een leasecontract op maat!

FORD MONDEO lease edition

De Mondeo Lease Editions, gebaseerd op de populairste carrosserievariant, de Wagon, riant uitgerust én natuurlijk met de lage bijtelling van slechts 21%. Zo is er bijvoorbeeld de Ford Mondeo Trend Lease Edition 1.5 TDCI voor € 32.675. Via Ford Lease lease je de Ford Mondeo al vanaf € 435,- per maand. Dit zijn vanafprijzen op basis van een full operational leasecontract met een kilometrage van 20.000 km / 60 maanden. Let op: leasen betekent maatwerk, vraag Sutherland om de meest passende leaseprijs voor jou uit te rekenen.

Wil je de Ford Mondeo leasen via Sutherland? Neem dan contact met ons op voor een leasecontract op maat!

Helaas niet kunnen vinden wat je zocht? We kijken ernaar uit om je te helpen.

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw