Motorolie

Regelmatig het oliepeil van uw auto controleren en de olie verversen is belangrijk voor het behoud van de prestaties van uw motor. Te weinig of vervuilde motorolie zorgen ervoor dat de prestaties achteruit gaan en kan zelfs schade aan uw motor veroorzaken.

In samenwerking met Castrol heeft Ford haar succesvolle assortiment motoroliën uitgebreid met de Magnatec 5W-30 A5. Deze nieuwe motorolie is speciaal ontworpen voor Ford motoren maar kan ook in verschillende andere merken gebruikt worden. Op die manier is de Castrol Magnatec 5W-30 A5 een uitstekende motorolie voor uw Ford.
 

Kwaliteit is belangrijk

Castrol Magnatec 5W-30 A5 voldoet aan de strenge WSS-M2C913-D specificatie. Deze specificatie is - in combinatie met een viscositeit van 5W-30 - uitstekend geschikt voor Ford motoren (behalve Ford Ka 2009). Deze specificatie is zelfs verplicht voor alle Transit 2012.75 (04/2012) motoren en sterk aanbevolen voor alle motoren waarop tot nu toe de WSS-M2C913-B of WSS-M2C913-C specificaties van toepassing waren.

Castrol magnatec

De vernieuwde Castrol Magnatec 5W-30 A5: kan gebruikt worden in:

  • kan gebruikt worden in alle diesel- en benzinemotoren die volgende specificaties voorschrijven: ACEA A5/B5, A1/B1, API SN/CF, ILSAC GF-4 5W-30
  • kan gebruikt worden in alle Ford voertuigen die een 5W-30 smeermiddel vragen die voldoet aan de Ford WSS-M2C-913-D, Ford WSS-M2C-913-C, WSS-M2C-913B of WSS-M2C-913A specificaties
  • is speciaal ontworpen voor de Ford Transit en Ranger motoren met verlengde onderhoudsintervallen. Bovendien biedt deze motorolie optimale bescherming voor de kettingaandrijving en heeft betere pompcapaciteiten bij lagere temperaturen

Kortom; Castrol Magnatec 5W-30 A5 motorolie is uitstekend geschikt voor uw Ford Motor.

Heeft u vragen over motorolie voor uw auto? Neem contact op!

 

 

 

Van deze auto is de kilometertellerhistorie bekend bij de Nationale Auto Pas.

De vermelde kilometerstand in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand!

Van deze auto is bij dit autobedrijf een afschrift op te vragen van de autopas. Vraag er naar als u meer van de auto wilt weten!

De Stichting Nationale Auto Pas is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde of ingevoerde onjuiste gegevens.

© Stichting Nationale Auto Pas, 2005