Ford Onderhoudsschema

Wij van Ford Sutherland hebben ons verplicht veel zorg te besteden aan het onderhoud en reparaties van uw Ford. Op deze manier houden we uw Ford in topconditie. Onze zeer bekwame serviceteams helpen u om uw Ford in topconditie te houden en ook om de verkoopwaarde te behouden. U kunt waar voor uw geld verwachten, professionele service en hoogwaardige onderdelen van mensen die uw auto van binnen en van buiten kennen.

Een onderhoudsschema dat past bij uw Ford 

Wij van Ford Sutherland streven er continu naar het onderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren en de kosten ervan te beperken. Tijdens elke onderhoudsbeurt worden alle noodzakelijke controles uitgevoerd en onderdelen vervangen. In onderstaande onderhoudsschema's vindt u de prijs van een complete onderhoudsbeurt afhankelijk van de kilometerstand of leeftijd van uw Ford.

Bekijk hier de ford onderhoudscalculator

Van deze auto is de kilometertellerhistorie bekend bij de Nationale Auto Pas.

De vermelde kilometerstand in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand!

Van deze auto is bij dit autobedrijf een afschrift op te vragen van de autopas. Vraag er naar als u meer van de auto wilt weten!

De Stichting Nationale Auto Pas is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde of ingevoerde onjuiste gegevens.

© Stichting Nationale Auto Pas, 2005