Het Ford Onderhoudsschema houdt jouw Ford in topconditie

Bij Ford Onderhoud houden wij rekening met de leeftijd en kilometerstand van je auto, maar ook controleren we alle onderdelen van de auto volgens fabrieksvoorschrift. De belangrijke onderdelen vervangen we met originele Ford-onderdelen. Zo ben je verzekerd van een veilige auto.

Wanneer heeft jouw Ford een onderhoudsbeurt nodig?

Hoe weet je wanneer je auto toe is aan een onderhoudsbeurt? Bij Ford Sutherland werken wij volgens het onderhoudsschema. Dit is een overzicht per model, waarin de benodigde onderhoudsintervallen zijn opgenomen. Onderhoud je de auto volgens het bijbehorende onderhoudsschema, dan zul je langer plezier hebben van je auto. Onderhoudsbeurten overslaan resulteert op termijn namelijk in onnodige slijtage en hoge kosten. Wij onderhouden je auto volgens het onderhoudsschema dat erbij hoort en verwerken dit in de systemen van Ford, de fabrikant.

Goed onderhoud van je auto

Bij Ford Sutherland is deskundigheid geen optie: het is een vereiste. We verankeren onze diensten in vijf kernwoorden: betrokkenheid bij jouw behoeften, een onderscheidende aanpak die ons uniek maakt, deskundigheid in elke service die we bieden, ambitie om constant te innoveren en een oprechte interesse in de ervaringen van elke klant. Passie voor auto’s is wat ons drijft.

De monteurs van Ford Sutherland zijn goed opgeleid en beschikken over slimme technische apparatuur om auto’s van elk merk en model te onderhouden. Wij gebruiken daarbij onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties. Onderhoud van je auto gebeurt bij Ford Sutherland met aandacht. We benaderen elke taak met precisie en toewijding. Bij elke dienst die we uitvoeren streven we ernaar om niet alleen je auto, maar ook jou als klant tevreden te stellen.

Wat houdt een grote beurt in?

Bij een grote beurt van je auto controleren wij alle hoofdonderdelen. Wij werken volgens het onderhoudsschema van je auto en vervangen de noodzakelijke onderdelen. Bij Ford Sutherland onderhouden wij je auto volgens het fabrieksvoorschrift. Wij gebruiken alleen auto-onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties.

Wat houdt een kleine beurt in?

Bij een kleine beurt controleren wij een aantal belangrijke onderdelen van je auto: remmen, banden, uitlaat, accu en schokdempers. Indien nodig vullen wij vloeistoffen bij en vervangen wij de olie en het oliefilter. Zien we dat bepaalde onderdelen binnenkort aan vervanging toe zijn? Dan voorzien wij je van een eerlijk advies omtrent het nu of later vervangen ervan.

Bij Ford Sutherland hoef je niet te vrezen voor financiële verrassingen achteraf. Wij bespreken de kosten altijd vooraf met je.

Het Ford onderhoudsschema brengt je vele voordelen

Wanneer je langskomt bij één van onze vestigingen voor het onderhoud aan je Ford, profiteer je van vele voordelen:

 • Vier vestigingen.
 • Onderhoud, APK en reparatie voor alle merken.
 • Scherpe prijzen voor Ford onderdelen & reparaties.
 • Gebruik van originele Ford-onderdelen en speciaal gereedschap.
 • Goed opgeleide monteurs.
 • Europese pechhulp inclusief woonplaatsservice, gratis verlengd bij iedere Ford onderhoudsbeurt.
 • Geen verrassingen, altijd een prijsopgave vooraf.
 • Snelle diagnose dankzij geavanceerde testapparatuur.
 • Gebruik van de juiste voorgeschreven Ford Castrol Magnatec motorolie.
 • Behoud van fabrieks- en lakgarantie.
 • Uitgebreid onderhoud volgens Ford-richtlijnen.
 • Ford Beste Prijsgarantie.
 • Ford Rent vervangend vervoer.
 • 1 jaar garantie op onderdelen.
 • 3 jaar garantie op accu’s, startmotoren en dynamo’s.

Wil je weten wanneer jouw Ford toe is aan onderhoud?

Vul onderstaande gegevens in om te kijken welk onderhoud het beste bij jouw Ford past of vul de Ford onderhoudscalculator in.

Tijd voor reparatie of onderhoud? Maak bij ons eenvoudig een online werkplaatsafspraak.

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw