Ford Lente Check

Ook zo’n zin in de lente? Tijd om er weer lekker opuit te gaan met je Ford. En of het nu gaat om een uitstapje naar het platteland of een roadtrip met het hele gezin, met de Ford Lente Check zorgen we dat jij klaar bent voor elk avontuur. Voor slechts € 29 lopen wij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting.

FORD LENTE CHECK

Voor slechts € 29,-

DOE DE AIRCO CHECK

De airco houdt jou niet alleen koel, maar filtert ook uitlaatgassen, pollen en stof. Laat hem daarom meteen even checken en geniet ook in de auto van frisse lucht.

FORD MICRON AIR FILTER

Adem zuivere lucht en bescherm jezelf en je passagiers tegen schadelijke gassen en allergische stoffen. De Ford Micron Air Filter filtert zelfs deeltjes van minder dan 0,3 micron.

FORD CONNECTED WALLBOX

Slim en efficiënt je elektrische Ford opladen? Met deze Wallbox doe je dit gewoon aan huis, met een vaste kabel en kWh meter.

AFNEEMBARE TREKHAAK

Met de caravan op pad? Of een aanhangwagen huren voor een voorjaarsklus? Dan is het handig om een trekhaak onder je auto te hebben die je kunt monteren en verwijderen wanneer jij wilt.

VLOERMATTEN VOOR ELK WEER

Originele Ford All-Weather vloermatten zijn op maat gemaakt om jouw Ford te beschermen tegen vuil en vocht. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken na een dagje strand, boswandeling of lange voorjaarstrip. Dé ideale vloermat voor in de lente!

NEEM je FIETSEN MEE

Veel spullen of zelfs fietsen mee op vakantie? Wij hebben handige accessoires zoals dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor je. Zo bieden we je bijvoorbeeld de handige Thule® fietsendrager Coach 274 om je fietsen mee te nemen naar elke bestemming.

ONLINE ONDERHOUDSBEURT BOEKEN

Bereid je nu voor op nieuwe lente-avonturen. Heel eenvoudig: reserveer gewoon je volgende onderhoudsbeurt online.

Tijd voor reparatie of onderhoud? Maak bij ons eenvoudig een online werkplaatsafspraak.

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw