Ford Kuga PHEV

Ontdek de allernieuwste Ford Kuga Plug-In Hybrid uitvoeringen bij Sutherland!

De Ford Kuga is alles wat je in een bolide wenst: elegant, stoer, zeer krachtig en helemaal van deze tijd. De twee efficiënte krachtbronnen maken van elke rit een feest. Neem contact met ons op voor een proefrit of bekijk onze huidige voorraad Ford Kuga PHEV modellen!

Gemaakt voor snelheid, comfort en gemak

Waar je ook heen wilt, de Kuga PHEV brengt je overal naartoe. De brandstofmotor en elektromotor zijn samen twee efficiënte krachtbronnen die zich op elke rit aanpassen. Tijdens korte stadsritten zorgt de elektromotor ervoor dat je schoon rijdt zonder uitstoot. Heb je een langere rit voor de boeg? Geniet dan van de 2.5 liter Duratec-benzinemotor en een gecombineerd vermogen van 225 pk die elke rit comfortabel, plezierig én razendstel maakt. Het voordeel is dat de batterij van de elektromotor tijdens benzineritten kan worden opgeladen. Je hoeft daardoor geen moeite te doen om onderweg een laadpunt te zoeken.

De toekomst begint bij de Kuga

Op veel nieuwe auto’s zitten tegenwoordig veel technische snufjes. Ook de Ford Kuga hybride heeft veel technische kenmerken die elke rit nog makkelijker maken. Zo heeft deze snelheidsmonster een ingebouwde FordPass Connect-modem. Dit modem zorgt onder andere voor 4G wifi, actuele verkeersinformatie en een navigatiestysteem dat vanaf je mobiele telefoon bestuurbaar is. Op koude dagen kun je zelfs de motor al op afstand starten zodat deze warm is als je in de auto stapt. En de Kuga heeft nog veel meer technische kenmerken die je écht wilt hebben.

Bekijk hier alle Ford Kuga occasions

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw