Ford Lease

Full Operational Lease

Met een Full Operational Lease kunt u gebruikmaken van alle diensten die Ford Lease biedt. Voor een off balance-constructie inclusief alle gewenste service-elementen.

 • Totale controle; niets wordt aan het toeval overgelaten. Kosten als afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, belastingen, 24-uursservice en eventueel vervangend vervoer zijn opgenomen in een vast maandbedrag.
 • Tijdens de gehele contractperiode weet u precies waar u aan toe bent.
 • U hoeft de auto niet als activa op de balans op te voeren.
 • Uw eigen financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
 • Uw Ford adviseur blijft uw aanspreekpunt, wel zo vertrouwd.
 • Keuze uit vele flexibele mogelijkheden. Uw maatwerkbehoefte is onze uitdaging.

Nett Operational Lease

Met een Nett Operational Lease constructie komt uw Ford niet op uw balans maar op die van Ford Lease. U zorgt zelf voor de servicecomponenten zoals onder meer verzekering en onderhoud.

 • Na de leaseperiode kunt u de auto overnemen tegen het vooraf overeengekomen overnamebedrag.
 • Ford Lease is economisch en juridisch eigenaar, zodat u de auto niet als activa op de balans hoeft te vermelden.
 • U houdt uw financiële middelen beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
 • Budgetteerbaar dankzij vaste looptijd en maandlasten.
 • Bij contractuele overname kan de waarde lager zijn dan de marktwaarde. U boekt dan extra winst na afloop van het contract.
 • Houderschapsbelasting is inbegrepen bij uw maandtermijn.
 • Goed te combineren met de zeer aantrekkelijke Ford Autoverzekering. De beste dekking tegen de aantrekkelijkste premie voor uw Ford.

Ford Lease

Ford Lease editions

FORD FIESTA 1.5 TDCi Style Ultimate Lease Edition 5 deurs € 18.995
Uw netto bijtelling per maand €140. Via Ford Lease least u de Ford Fiesta al vanaf € 279,- per maand. Dit zijn vanafprijzen op basis van een full operational leasecontract met een kilometrage van 20.000 km / 60 maanden. Let op: leasen betekent maatwerk, vraag Sutherland om de meest passende leaseprijs voor u uit te rekenen.

FORD FOCUS lease edition
Een comfortabel lage bijtelling van slechts € 184 per maand. Ontdek de Ford Focus Lease Editions Met een netto bijtelling vanaf slechts € 184 per maand gaat u comfortabel op weg. De Lease Editions van de Ford Focus zijn zeer compleet, en toch heel zakelijk geprijsd. Daar kunt u op rekenen, want onze Lease Editions zijn gebaseerd op de populairste zakelijke modellen, in de meest gewilde carrosserie, de wagon. Vanzelfsprekend met slechts 21% bijtelling. Dit geldt ook voor de PowerShift automaat! De Lease Edition van de Ford Focus Trend wagon bijvoorbeeld, is standaard uitgerust met het Technology Pack. Dit geeft u alle ruimte én alle extra’s die u nodig heeft voor onderweg.

FORD C-MAX lease edition
Via Ford Lease least u de Ford C-MAX al vanaf € 399,- per maand. Dit zijn vanafprijzen op basis van een full operational leasecontract met een kilometrage van 20.000 km / 60 maanden. Let op: leasen betekent maatwerk, vraag Sutherland om de meest passende leaseprijs voor u uit te rekenen. Of profiteer nu van 0% rente op de financiering van uw Ford C-MAX met Financial Lease, bij een looptijd van 12 of 24 maanden.

FORD MONDEO lease edition
De Mondeo Lease Editions, gebaseerd op de populairste carrosserievariant, de Wagon, riant uitgerust én natuurlijk met de lage bijtelling van slechts 21%. Zo is er bijvoorbeeld de Ford Mondeo Trend Lease Edition 1.5 TDCI voor € 32.675. Via Ford Lease least u de Ford Mondeo al vanaf € 435,- per maand. Dit zijn vanafprijzen op basis van een full operational leasecontract met een kilometrage van 20.000 km / 60 maanden. Let op: leasen betekent maatwerk, vraag uw Sutherland om de meest passende leaseprijs voor u uit te rekenen

Van deze auto is de kilometertellerhistorie bekend bij de Nationale Auto Pas.

De vermelde kilometerstand in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand!

Van deze auto is bij dit autobedrijf een afschrift op te vragen van de autopas. Vraag er naar als u meer van de auto wilt weten!

De Stichting Nationale Auto Pas is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde of ingevoerde onjuiste gegevens.

© Stichting Nationale Auto Pas, 2005