Duurzaamheid

Duurzaamheid

Alle vestigingen van Sutherland in Heerenveen, Drachten, Joure, Gorredijk en Wolvega voldoen aan alle strenge wettelijke normen voor de garage en reparatie bedrijven. Wij worden jaarlijks ge-audit door de aangewezen keuringsinstanties.

De vrijgekomen rest en afvalstoffen worden op de gewenste milieuvriendelijke manieren afgevoerd door daartoe gecertificeerde bedrijven.

Ford uitgeroepen tot één na groenste merk.

Ford is volgens consultancybureau Interbrand het op één na groenste merk ter wereld. In het jaarlijks uitgebrachte Best Global Brands Report worden bedrijven gerangschikt aan de hand van hoe een merk volgens de publieke opinie omgaat met milieu en duurzaamheid. Mede op basis van het grote succes van producten als de EcoBoost-motoren en de verduurzaming van de productieprocessen bezet Ford al jaren een plaats in de top 10 van succesvolste bedrijven.

Van deze auto is de kilometertellerhistorie bekend bij de Nationale Auto Pas.

De vermelde kilometerstand in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand!

Van deze auto is bij dit autobedrijf een afschrift op te vragen van de autopas. Vraag er naar als u meer van de auto wilt weten!

De Stichting Nationale Auto Pas is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde of ingevoerde onjuiste gegevens.

© Stichting Nationale Auto Pas, 2005