De 4 zekerheden van een Sutherland Occasion

Ben je op zoek naar een goede kwaliteitsoccasion? Dan ben je wat ons betreft hier op het goede adres! Het is namelijk altijd weer de vraag of de occasion die je aanschaft nog jaren meegaat, of onverwacht onderliggende problemen heeft. Dan is de onderhoudshistorie een belangrijke bron van informatie en daarnaast is het belangrijk om te weten hoe de vorige eigenaar voor de auto heeft gezorgd. Bij Ford Sutherland kies je voor zekerheid en weet je precies waar je aan toe bent met onze 4 zekerheden. Deze zekerheden zijn onder meer in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat jij met een gerust hart een tweedehandsauto koopt. We hebben onze vier zekerheden hieronder even voor je op een rijtje gezet:

1. All-in prijs: vast & scherp

Bij Ford Sutherland vind je dagelijks een nieuw aanbod van jong gebruikte auto’s en leuke inruilauto’s waarvan het verleden bekend is. Deze auto’s koop je bij ons voor een vaste en scherpe prijs: all-in, inclusief de wettelijke garantie van zes maanden.

2. Topconditie

De occasions die Ford Sutherland aanbiedt zijn goed onderhouden en in uitstekende staat van onderhoud. De onderhoudshistorie is gecontroleerd, de auto is grondig gereinigd en voorzien van nieuwe, duurzame waxbescherming. Daarnaast bekijken en/of testen we de volgende auto-onderdelen:

– Koppeling en versnellingsbak
– Airco
– Verlichting
– Motor oliepeil
– Vloeistoffen: koelvloeistof, ruitenwisservloeistof en remvloeistof
– Schokdempers
– Veren
– Bandenspanning en -profiel
– Remmen: remblokken en -schijven
– Uitlaat

3. Garantie

Zoals we eerder al aangeven hebben wordt elke occasion voor aflevering technisch nagekeken. Daarnaast zorgen we ervoor dat er op elke occasion minimaal 6 maanden APK zit en houden we de wettelijke garantie van zes maanden aan. Op die manier bieden we je een stukje zekerheid bij je nieuwste aankoop.

4. Inruil mogelijk

Wil je jouw auto inruilen? Ook dat is natuurlijk mogelijk! We bieden je graag een goede prijs op basis van een taxatie. De inruilwaarde van je auto hangt van meerdere factoren af, maar wij streven altijd naar een eerlijke prijs op basis van de bekende informatie van je auto.

Ben je overtuigd? Kies dan nu je nieuwe auto uit!

Naast bovenstaande zekerheden bieden we je graag nog meer, zodat je met een goed gevoel bij ons weg kunt rijden.

Compleet inzicht in de onderhoudshistorie

De enige manier waarop we kunnen weten wat de staat is van een tweedehands occasion is middels de onderhoudshistorie. Hiermee krijgen we inzicht hoe de auto is onderhouden en dus hoe de auto er (letterlijk) voor staat. Ook jij kunt inzicht krijgen in de volledige onderhoudshistorie wanneer je een proefrit gaat maken en/of je nieuwe auto bij ons aanschaft. Daarnaast is de kilometerstand van alle auto’s NAP gecontroleerd zodat je ook op dat gebied geen kat in de zak koopt.

Niet tevreden?

Tot slot zou het kunnen dat je niet tevreden bent of liever een andere auto wilt. Dan lever je de auto gewoon binnen drie werkdagen na aankoop weer in bij Sutherland Occasions. Daar doen we niet moeilijk over!