Compleet verbonden met uw Ford via de FordPass app

Ford heeft recent de FordPass gelanceerd. Daarmee zijn Ford-rijders via een app altijd verbonden met hun connected auto. En dat opent een wereld aan mogelijkheden. Zo maakt FordPass het mogelijk om files te vermijden, in de auto online te zijn, uw auto op afstand te bedienen en het onderhoud slim te plannen.

FordPass is er voor alle Ford-modellen met een FordPass Connect-modem. FordPass maakt het tijdens een rit voor alle inzittenden mogelijk om gebruik te maken van internet. Smartphones en tablets zijn eenvoudig te verbinden dankzij de Wifi-hotspot in de auto. Deze is de eerste drie maanden (max. 3 GB) gratis. Daarna kiest u via Vodafone zelf een databundel. Er zijn mogelijkheden per dag, week of jaar.

Een greep uit alle voordelen van de FordPass app

  • Uw Ford altijd bij de hand: alle belangrijke informatie over uw Ford op één plek
  • Vergrendel, ontgrendel en start uw Ford op afstand
  • Ford service onder handbereik: plan makkelijker dan ooit een onderhoudsbeurt in
  • Vind en deel bestemmingen
  • Vind de beste parkeerplekken voor de beste prijs en ontdek tankstations op uw route
  • Live traffic verkeersinformatie

 

U kunt de FordPass-app downloaden in de App Store of de Google Play Store. Heeft u vragen over de FordPass app of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Nieuwe Ford modellen zijn standaard uitgerust met optimale smartphone-integratie via SYNC3

Ford SYNC 3: voor een moeiteloze handsfree beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee u verbonden blijft en uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 6 inch touchscreen dat u met druk- en veegbewegingen kunt bedienen om op intuïtieve wijze te navigeren. SYNC 3 met AppLink is bovendien razendsnel: tot maar liefst 10 keer sneller dan SYNC 2.

Verbonden met uw Ford via Apple CarPlay of Android Auto

Met SYNC3 kunt u dus uw Apple of Android smartphone verbinden met uw wagen. Navigeer en bestuur uw Apps via de knoppen, wijzers en aanraakschermen in uw Ford of via eenvoudige spraakopdrachten. Zo krijgt u toegang tot kaarten, muziek, teksten en nog veel meer op de manier die voor u het handigst is. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen ‘Ik heb honger’…

Heeft u vragen over uw Ford connectiviteit of wilt u meer informatie? Klik hier of neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op

Sutherland Heerenveen
0513 62 34 15

Sutherland Leeuwarden
058 20 29 011

Sutherland Drachten
0512 88 10 10

Sutherland Sneek
0515 20 90 08

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw