Sutherland biedt extra services vanwege coronavirus

Ondanks het coronavirus wil Sutherland haar klanten zo goed mogelijk van dienst blijven zijn. Daarom breiden wij bestaande services uit, zodat we je ook op afstand van dienst kunnen blijven. Uiteraard zorgen we ervoor dat we te allen tijde de maatregelen van het RIVM blijven hanteren. De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop.

Hieronder vind je de maatregelen die onze medewerkers hanteren in de showroom en de extra online services die wij aanbieden.

Auto online kopen

Vind je het niet prettig om naar de showroom te komen of kun je niet komen vanwege (milde) gezondheidsklachten? Bij ons kun je het hele aankoopproces ook online doorlopen. Zo kun je het auto aanbod online bekijken via een videogesprek met een van onze medewerkers. Ook kun je de auto online aanschaffen. We hanteren in deze situatie een bedenktijd van 14 dagen.

Pick Up & Clean service op onderhoud of reparatie

Deze nieuwe service bestaat uit drie onderdelen:

  • Gratis haal- en brengservice. Wij halen je auto op voor onderhoud en brengen hem ook weer terug. Op deze manier kun je thuisblijven, of gewoon doorwerken.
  • Sleuteloverdracht op locatie. Wij halen je auto en sleutels op. Dit kan bij je thuis zijn of op je werk.
  • Video check. Zo maken we indien mogelijk bij een grote beurt of APK met een iPad een video zodat je op afstand op de hoogte bent over de stand van zaken met betrekking tot je auto.

Onze werkzaamheden gaan gewoon door
Ook onze werkzaamheden blijven ongewijzigd. Het is gewoon mogelijk om onze showrooms te bezoeken. Wij zullen hierbij de service garanderen die je van ons gewend bent.

Openingstijden blijven hetzelfde

Sutherland hanteert de reguliere openingstijden. Doordeweeks blijven wij geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Extra hygiëne en gepaste afstand

We hanteren te allen tijde de richtlijnen van het RIVM tijdens onze werkzaamheden. Zo geven we onze klanten tijdelijk geen hand meer en houden we ons aan de verplichte afstand van 1,5 meter. Ook onze balies, koffieautomaten en deurklinken worden extra schoongemaakt om verspreiding van het virus te voorkomen.

Uiteraard nemen wij ook de nodige voorzorgsmaatregelen als het om uw auto en onze auto’s gaat. Zo worden de handvatten, het stuur, de versnellingspook en andere attributen die worden aangeraakt in uw auto extra gereinigd. Dit geldt ook voor de auto’s in onze showroom.

Heb je (milde) klachten? Blijf dan thuis!

Heb je last van gezondheidsklachten, zoals een neusverkoudheid, zware hoofdpijn, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar onze showroom, maar ziek thuis uit. Je kunt natuurlijk altijd gebruikmaken van onze extra online services.

Heb je vragen na het lezen van bovenstaande maatregelen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Hier vind je ook de contactgegevens van elke vestiging. We hopen je snel (online) te zien!