Transit24 zorgt ervoor dat uw zaak op de rit blijft

Dit doet Transit24 door een breed scala aan diensten aan te bieden, waaronder:

Elektronische check (Ford eCheck)

Ondernemen is vooruitzien, ook als het om uw vervoer gaat. Met Ford eCheck houden wij de vinger aan de pols en hebben we snel inzicht in het huidige en toekomstige onderhoud van uw werkpaard.

Vervangend vervoer

Ook als uw bedrijfswagen even stil staat, gaan uw zaken door. Daarom bieden wij u vervangend vervoer op maat. Dus terwijl wij ervoor zorgen dat uw Ford zo snel mogelijk wordt hersteld, bent uzelf alweer op weg.

Ruimere openingstijden

Omdat u niet van 9 tot 5 werkt, doen wij dan ook niet. Onze ruimere openingstijden zorgen ervoor dat u altijd bij ons terecht kunt met uw Ford. En ook als u onze hulp buiten onze kantooruren nodig heeft, vinden wij een geschikte oplossing.

Pechhulp bij Ford Onderhoud

Pech met uw bedrijfswagen hoeft geen pech voor uw business te betekenen. Bij elke Ford Onderhoudsbeurt verlengen wij de Europese pechhulp van Ford, Ford Assistance, met een jaar (of tot de volgende onderhoudsbeurt). Deze pechhulp is geldig binnen heel Europa en zelfs uw aanhanger wordt hierbij gedekt.

Transit Priority Service

Wij geven voorrang aan uw spoedklussen. U kunt altijd binnen komen rijden voor een kleine reparatie. Denk hierbij aan een schroef in uw band of kapotte verlichting.