Ford Sutherland Afleverinstructies

Op deze pagina vindt u belangrijke zaken terug, aangaande de aflevering van uw auto. We beginnen met de meest belangrijke informatie die voor elke auto geldt, vervolgens wordt er verder op de pagina ingegaan op meer Ford specifieke handleidingen die niet voor elke auto gelden.

Afleverinstructies

  1. Algemene afleveringsbrief (Geldt voor elk bij ons verkocht voertuig!)
  2. Ontvangst kentekenbewijs (Geldt voor elk bij ons verkocht voertuig!)
  3. De autoverzekering
  4. Uitleg over Ford technologieen
  5. Sync spraak commando geven

1. Algemene Afleverbrief

Deze brief geldt voor de aflevering van iedere auto bij Ford Sutherland. Wij raden aan deze brief goed door te nemen alvorens u uw nieuwe auto op komt halen! Bekijk de brief hier.

2. Ontvangst kentekenkaart

Dit filmpje geldt voor de aflevering van iedere auto bij Ford Sutherland. Dit korte filmpje legt alles uit omtrent het nieuwe kentekenbewijs en de tenaamstellingscodes. Bekijk het filmpje aandachtig.

  • tenaamstellingscode 1) Op het moment dat u dus uw auto bij ons op komt halen krijgt u het tenaamstellingsbewijs. Hierop staat tenaamstellingscode 1. Zie voorbeeld brief.
  • tenaamstellingscode 2) Op het moment dat uw auto op uw naam is gezet, ontvangt u z.s.m. een brief van het RDW met tenaamstellingscode 2 en het kentekenbewijs. Zie voorbeeld brief.

3. De autoverzekering

Het is noodzakelijk en wettelijk verplicht de auto te verzekeren voordat u wegrijdt, wij helpen u graag dit te verzorgen. U wordt na de aankoop benaderd om de verzekering te bespreken.

4. Uitleg over Ford Technologieën

Ford heeft een grote diversiteit aan technologieën beschikbaar in veel Ford modellen. Deze technologieën worden door middel van onderstaande filmpjes uitgelegd. Klik op het onderwerp om de filmpjes te bekijken. Veel kijkplezier!

Ford IN Parkeerhulp 
Ford UIT Parkeerhulp
Active Rem Assistent  (active braking)
Adaptive LED verlichting 
Bijna aanrijding waarschuwing (pre-collision assist)
Hulp bij het wegrijden in onoverzichtelijke situaties (Cross Trafic Allert)
Hulp bij bochtrijden   (curve control)
Rolstabiliteitsregeling

Klik hier om alle andere beschikbare Ford Technologieën te bekijken.  Klik vervolgens op de optie waarover u meer tekst en uitleg wilt.

5. SYNC spraak commando geven de auto die naar je luistert

De nieuwe Ford modellen zijn uitgerust met het geavanceerde Ford SYNC voice control en connectiviteitstechnologie. Hiermee kunt u via eenvoudige spraakopdrachten handsfree het audiosysteem bedienen, bellen en gebeld worden.

Als u kiest voor TELEFOON, ziet het menu er als volgt uit. 

Als u kiest voor MULTIMEDIA, ziet het menu er als volgt uit. 

Veel plezier met uw aankoop

 

Van deze auto is de kilometertellerhistorie bekend bij de Nationale Auto Pas.

De vermelde kilometerstand in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand!

Van deze auto is bij dit autobedrijf een afschrift op te vragen van de autopas. Vraag er naar als u meer van de auto wilt weten!

De Stichting Nationale Auto Pas is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde of ingevoerde onjuiste gegevens.

© Stichting Nationale Auto Pas, 2005