Diensten

De onderhoudsbeurt, de jaarlijkse Ford beurt

Het is belangrijk voor uw veiligheid uw auto jaarlijks te laten controleren en servicen. Remmen, stuur, wielophanging en vele andere componenten controleren wij dan volgens fabrieksvoorschrift. U ontvangt van ons tijdig bericht wanneer uw auto toe is aan de controle en/of servicebeurt. Hierdoor rijdt u veilig en wordt de levensduur van uw auto verlengd.

A.P.K.

Wij kunnen de A.P.K. voor elk merk tegen speciale verlaagde tarieven voor u uitvoeren.

Garantie

Op alle door Autobedrijf Sutherland geleverde en gemonteerde producten geldt deze garantie.

Uitlaat

Uw uitlaat wordt volledig gegarandeerd tegen fabricagefouten en/of doorroesten gedurende een periode van 24 maanden gerekend vanaf de aankoopdatum.

Banden

Banden worden voor een periode van 12 maanden tegen fabricagefouten gegarandeerd. Tijdens deze garantieperiode wordt het verbruikte profiel verrekend.

Accu’s

Alle door ons geïnstalleerde accu’s worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd gedurende een periode van 36 maanden gerekend vanaf de aankoopdatum. Op camping- en hobbyaccu’s geldt een garantie van 12 maanden.

Remmen

Remreparaties en het vervangen van remdelen wordt volledig gegarandeerd tegen fabricagefouten en/of montagefouten gedurende een periode van 12 maanden gerekend vanaf de aankoopdatum, met uitzondering van slijtage aan het frictiemateriaal.

Klantenkaart

Met de Sutherland Klantenkaart spaart u zonder moeite veel voordeel bij elkaar.
Bij elke werkplaatsbesteding van 300 euro ontvangt u een Cheque ter waarde van 15 euro.

Wij streven naar 100% tevreden klanten, maar heeft u toch een klacht vertel het ons dan kunnen we er wat aan doen.

Ook kunt u ons e-mail bericht sturen. Dit kan naar info@sutherland.nl

Langskomen of bellen kan natuurlijk ook altijd.